Вежди Рашидов, като главен Мултак на управляващата ни мафия, съди

...
Вежди Рашидов, като главен Мултак на управляващата ни мафия, съди
Коментари Харесай

Рашидов започна дело репресия срещу проф. Минеков*

Вежди Рашидов, като основен Мултак на ръководещата ни мафия, съди професор Велислав Минеков, че го нарекъл ”мултак ”! Главният прокурор и наместник на мафията - Цацаров е декларирал, че персонално ще се погрижи Минеков да бъде сплескан! Това написа на интернет страницата си Георги Георгиев от Гражданско придвижване „ Боец ”.
Това дело НЕ Е за засегнатост и клюка. Защото не Минеков, а самият Рашидов споделя обществено - " по-добре мултак в сравнение с калтак " приемайки премията си за " Главен Мултак на Републиката "! Това дело е чиста форма на РЕПРЕСИЯ против един от най-силните представители на гражданското общество в България! Така работи мафията. Така работят диктаторите - мачкат свободните и непримиримите, с цел да заглушат гласа им и да вкарват боязън в сърцата на останалите! Виждаме го в Турция. Виждаме го и в България!

И този удар не е единствено против теб, професоре! Този удар е против всички ни! Познавам те и знам, че не могат да те откажат и ти ще продължиш борбата за истина и правдивост! Но, в случай че теб ударят, хиляди други ще бъдат смачкани. Това е знак към всеки, допускащ си да приказва Истината! И в този момент е значимо да покажем на всички тези хора, че имаме сили да се борим с дебелите! Че обществото ни цени и пази Свободните! Че можем да се пазиме! Че можем да побеждаваме!

БОЕЦ заставаме до теб и ще те подкрепим със всичките си сили, а посредством теб ще браним правото си да приказваме Истината! Правото си да се борим за Справедливост и отмъщение! Така, както застанахме и до хората от „ Дунарит” и „ Емко”, до Манол Глишев, до отец Рафаил-Росен Стефанов и до други почтени българи в справедливите им борби против мафията! Така, както и мнозина застанаха до нас в нашите борби против мафията!

Защото това е обща борба!
Гражданите против мафията!
Гражданите против мултаците и ченгетата!
Гражданите за Истината и Справедливост!
За да си върнем страната, приятелю!
С теб сме!

*Заглавието е взето от текста на " Боец "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР