Веднъж Стюард МакДаниъл - собственик на фирмата за маркетинг GuRuStu

...
Веднъж Стюард МакДаниъл - собственик на фирмата за маркетинг GuRuStu
Коментари Харесай

Смайващо ВИДЕО! Котарак всеки ден носи в офис купища долари, служителите се слисаха, когато разбраха откъде ги взема

Веднъж Стюард МакДаниъл - притежател на компанията за маркетинг GuRuStu в американския град Тълса, се изправил пред сериозен проблем. В офиса на компанията, ситуиран на партера, се появили мишки. Приемайки решението да се снабди с котка, Стюард отишъл в локалния подслон за животни. Мъжът там си избрал шестмесечно котенце и го приютил в офиса на компанията си.

Котенцето се чувствало прелестно в новия си дом. Цял ден се разхождало из стаите, качвало се на компютърните клавиатури и " пособие " на чиновниците са изпращат към момента недописаните електронни писма. Е, също е ловило и мишки.



Веднъж чиновниците на компанията забелязали обаче нещо необичайно. Пред затворените стъклени порти, водещи в постройката, на пода лежала купчина дребни банкноти, а до тях седяло към този момент порасналото котенце. Хората били в неразбиране. Откъде са се взели парите, а и в такова количество?



На идващия ден обстановката се повторила. Решавайки да изяснят какво тъкмо се случва, чиновниците почнали деликатно да наблюдават котката и открили следното. През деня котката прекарвала много време пред стъклените порти, припичайки се на слънце. Минаващите около нея хора, желаейки да си поиграят с котето, промушвали през процепа на вратите банкнота, а котката изкусно я хващала.



Трябва да се каже, че постройката се намира в регион, където има доста развлекателни центрове и пешеходни алеи. На ден около офиса минавало ужасно доста народ, който пък на на никое място не бързал. Затова парите към вечерта ставали много доста. Служителите на компанията дружно със притежателя решили да изразходват " припечелените " от котето пари за добра идея - да ги предават на локален център за бездомници. А на вратата на офиса те написали и съответната публикация. Славата за котката човеколюбец бързо се разнесла и из другите градове, хората почнали да пращат пари за благотворително, а даже и по интернет.


В резултат на любовта си към наличните котето даже се сдобило и със съответния прякор CASHnip (комбинация от думи, CASH – налични пари и и CATNIP – коча билка, чиято миризма доста притегля котките).

В последна сметка тази прелестна житейска история обиколи света, въпреки всичко положителното поражда положително. Приютявайки котето от приюта, вместо да си купи породиста котка, притежателят на компанията е направил толкоз огромно положително дело, колкото не е могъл и да сънува. Котето се разплатило двойно за добротата - хем е ловило мишки, хем и пари за бездомните е събирало.

Какъв необикновен кръговрат на положителното!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР