Веднага след раздялата си с певицата Дара, Папи Ханс се

...
Веднага след раздялата си с певицата Дара, Папи Ханс се
Коментари Харесай

Папи Ханс смени Дара с португалка

Веднага след раздялата си с певицата Дара, Папи Ханс се влюбил безпаметно в португалка, призна самият той . „ Тя е неповторим човек”, разнежи се рекламистът и изясни, че чужденката била в България по програмата Еразъм. Не знаела нито дума от нашия език, пък и двамата се намерили единствено два месеца преди тя да би трябвало да напусне София вечно, само че това не попречило на любовта сред двамата.



„ Това са най-хубавите връзки с жена, които съм имал в миналото. Просто ми пръсна мозъка”, изясни съквартирантът и по този начин нанесе пагубен удар по Дара, която очевидно е съумял да не помни за негативно време. Припомняме, че връзката сред Папи и певицата дълго време бе обсъждана като пи ар и за двете страни и очевидно има нещо правилно в слуховете, откакто изпълнителката не е оставила съществени следи в съзнанието на някогашния си любим.
В момента новата обич на Папи Ханс си е в родината. Двамата се разделили през сълзи, само че по какъв начин ще продължи романът им ще разберем след излизането от къщата на съквартиранта.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР