Веднага след победата на Лудогорец с 2:1, ръководството на ЦСКА-София

...
Веднага след победата на Лудогорец с 2:1, ръководството на ЦСКА-София
Коментари Харесай

ЦСКА-София най-накрая взе прословутия колумбиец

Веднага след успеха на Лудогорец с 2:1, управлението на ЦСКА-София завърши прехвърлянето на колумбийския централен нападател Жан Карлос Бланко от Ла Екуидад, съобщи Sporta.bg.

25-годишният нападателен футболист попадна в трансферна сага, която се бавеше повече от седмица. Бланко мина медицински проби и контракти персоналните си условия с клуба от " Българска Армия " в точния момент, само че единствената спънка пред реализиране на договорката бе сътрудникът му. Мениджърът не съумя да се разбере дълго време с управлението, като искаше прекомерно висок бонус.

Договорът на Бланко е дълготраен, като влиза в действие от 1 януари 2018 година. Колумбиецът изгледа срещата с " орлите " от трибуните и остана впечатлен от атмосферата на дербито.

" Щастлив съм, че ще играя за клуб с такава аудитория. Имах възприятието, че съм на някой от огромните конфликти на Латинска Америка. Не желая да давам обещания, само че за такива почитатели ще играя с цялото си сърце и душа ", показа 25-годишният нападател.

Бланко е играл последните три години в отбора от родината си Ла Екуидад. Освен на върха на офанзивата, той може да работи от втора позиция, както и по фланговете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР