Веднага след като отпразнуваха рождения ден на Кристиано Рoналдо, двамата

...
Веднага след като отпразнуваха рождения ден на Кристиано Рoналдо, двамата
Коментари Харесай

Когато Джорджина не е приятелката на Роналдо

Веднага откакто отпразнуваха рождения ден на Кристиано Рoналдо, двамата с Джорджина Родригес се насочиха към италианския град Санремо за още една вълнуваща, само че по разнообразни аргументи вечер.

Красавицата влезе в ролята на водещ на Фестивала на италианската ария и не остави нито един фен апатичен с трите визии, които смени по време на церемонията, която от коя по-секси.

Но Джорджина сподели освен хубост и държание, а и забележителни танцувални умения . Преобличайки се за четвърти път, половинката на Кристиано Роналдо се впусна в ритъма на буйно танго в компанията на няколко танцьора.
 Снимка 465668

Родригес показва убеденост и гъвкавост с няколко шпагата и повдигания и бе бурно приветствана, най-много от половинката си. След края на танца Роналдо я поздрави с гореща целувка и хубав букет, написа Daily Mail.
 Снимка 465667

Страстта на Джорджина към танците е дългогодишна и те са нейният метод освен да поддържа добра форма, само че и да бъде постоянно по този начин усмихната. Явно обаче тя не ги приема просто като занимание, тъй като осъществяването й бе на професионално равнище.
 Снимка 465666

 Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и какъв подарък направи половинката на футболиста за рождения му ден
Голямата изненада на Джорджина за рождения ден на Роналдо

Това се споделя страховит подарък

Надяваме се скоро още веднъж да я забележим на огромната сцена, а освен да гледаме видеа по какъв начин танцува у дома с децата. Защото точно танците са нейният метод да излезе от облика на " приятелката на Роналдо ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от {CR7.JUVE fa page} (@cr7.juve26) на Фев 7, 2020 в 4:07 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР