Ведите казват за силата на времето, че то е мощна

...
Ведите казват за силата на времето, че то е мощна
Коментари Харесай

ЗАКОНЪТ и справедливостта на ВРЕМЕТО: За всички постъпки ще бъдем или възнаградени, или наказани

Ведите споделят за силата на времето, че то е мощна и доста авторитетна мощ, която контролира развиването на цялата Вселена. Как тази мощ може да ни повлияе и по какъв начин се демонстрира?

Най-важното нещо, което би трябвало да овладеете незабавно, е че в случай че започнете да разбирате тази мощ и да живеете в сходство с нейните правила, животът ви несъмнено ще стане по-лесен и същински благополучен.

Все още, няма създание, което би могло да се отърве от това въздействие. И силата на времето – единственото нещо, на което тази сила не може да повлияе, е върху душата, защото душата по принцип е в друго измерение.

Тази мощ е един от лостовете на Бог, с помощта на който има надзор над цялата Вселена.

Основният инструмент, който времето употребява, с цел да повлияе на живота ни, е цикличността. Можем да следим тези процеси в природата всеки ден, а това може да се наблюдава и в човешкия живот.

Например, цикличното придвижване на слънцето, промяната на сезоните, раждането на новото и унищожаването на остарялото.

С думите си сър Антъни Хопкинкс удостоверява тъкмо това: „ Останете спокойни, в никакъв случай не бързайте и не карайте Бог да се смее на вашите „ проекти “… “

За да разберете и усвоите горенаписаното, споделям с вас няколко извадки от книгата на Олег Торсунов „ Ведите – за силата на времето “:

„ Според Ведите, преди всичко измежду тях е справедливата мощ, наречена Време. Знанието за това какво в действителност съставлява времето е нужен, с цел да се разбере по какъв начин то влияе на ориста на всеки от нас.

Именно „ в нужното време “, тъй като всеки би трябвало да почине – никой не може да живее в остарялото си и неефикасно тяло, всеки би трябвало даполучи ново тяло, когато настане подобаващото за това време. Много хора си мислят, че гибелта е случайност и че в случай че човек не смогне да се излекува от някоя болест, той просто умира, само че в случай че му бъде оказана квалифицирана помощ, би оживял.

Само че случайности няма: в случай че на човек му е пристигнало времето да почине, никой и нищо не може да го избави. Лекарите също не могат да се опълчват на могъщото време. Обаче, в случай че времето за неговата гибел още не е пристигнало, животът му наложително ще бъде избавен.

Волята на времето утвърждава в живота ни закона на справедливостта. Според Ведите ние живеем постоянно и всичките ни стремежи от предишните животи, съгласно закона на времето би трябвало да се реализират, когато им пристигна времето.

Освен това, за всички действия, направени от нас в предишните ни животи, би трябвало да бъдем или възнаградени, или осъдени.

Наказанието, както и премията също идват, когато им пристигна времето. Точно в това се показва справедливостта в този свят – силата на времето „ в вярното време “ ще ни въздаде за всичко.

Ние сме тези, които обитаваме телата, ние сме души и като такива имаме нематериална, а духовна природа и живеем постоянно. За душата тялото е просто механизъм за угаждане на желанията. В този свят няма нищо постоянно, безконечни са единствено духовните души.

Всичко материално, намиращо се под въздействието на времето, е обречено на опустошение. Само душата не се унищожава – тя е безконечна.

Всичко в този свят – атомите, планетите, галактиките и даже телата ни имат своя лична орбита, по която се движат – своя орбита на живота. Затова времето, през което живее всеки обект в този свят е строго закрепено. Всичко материално би трябвало да бъде разрушено, когато му пристигна времето. “

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР