Вечно усмихнатата красавица - жури в Денсинг старс“, Галена Великова,

...
Вечно усмихнатата красавица - жури в Денсинг старс“, Галена Великова,
Коментари Харесай

Галена Великова я гледат като принцеса

Вечно усмихнатата хубавица - жури в „ Денсинг старс “, Галена Великова, е глезена принцеса, написа „ България Днес “.

Родената в Стара Загора и приключила право в Бургас шампионката по спортни танци е глезлата на обичания си -несметно богатият грък Константинос Хайнас. Двамата имат две дъщери.

Костас нахлува в живота на Галена ненадейно, и то сега, в който тя гради сполучлива кариера.

Но вместо да я затвори в кухнята, той й подава ръка, с цел да върви нашето момиче още по-нагоре. И търпи покорно жертвите, които прави в името на работата.

Затова и до през днешния ден Великова споделя, че половинката й е нейната най-силна поддръжка.

Любовта им не е от пръв взор - развива се във времето. Запознават се по време на съревнование. Костас взема решение да се захване с бизнес, обвързван с танци, а в центъра тогава е бъдещата му жена.

Влюбва се в нея в мига, в който я вижда. И то освен поради професионализма, а най-много поради усмивката, смеха, лекотата на другарство.

Галена пък открива у него бърз и изострен разум, прави оценка високо и грижовността му. Общ бизнес почват две лета след запознанството си, тогава подвигат и женитба. До това време Галена към този момент идеално владее гръцки. Двамата имат учебни заведения по танци.

Преди това Костас има продуцентска и промоутърска компания в Лондон.

Организира концерти на известни реализатори - U2, Дебра Хари, „ Ролинг Стоунс “. Но гафът идва тъкмо с „ Ролинг Стоунс “ -седмица преди да се появят на сцената, групата изпада в транс поради див запой, изпокарва се и мениджърът отсрочва изявата. За уредниците следват, меко казано, куп неприятности, свързани и със солидни неустойки.

Малко по-късно Костас се прибира е родината си и се среща с Галена.

Двамата от години имат лична яхта и даже частен аероплан, с който доста обичат да пътуват. Галена сподели свои фотоси от самия аероплан, на който обичаният й мъж я образова на тайните на летателния уред.

„ Не съм изключително рискова персона, само че обичам новите неща. Впускам се в тях през глава “, смее се Галена, която не стопира да се развива.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР