Вечеря на свещи, многозначителни погледи, романтична атмосфера… За мнозина ресторантът

...
Вечеря на свещи, многозначителни погледи, романтична атмосфера… За мнозина ресторантът
Коментари Харесай

Мъжете ще ви намират за особено секси, ако ядете следните неща

Вечеря на свещи, многозначителни погледи, сантиментална атмосфера… За мнозина ресторантът е желано място за първа среща. А и за какво не? В края на краищата ситуацията подготвя да се отпуснете и опознаете по-добре. А в добавка ще ви поднесат вкусно ястие и хубаво вино. Звучи идеално. Но с цел да не развалите усещането, ще ви издадем няколко трика, с които да го убедите, че вие сте „ неговият човек “. И не, не става дума за възприятието ви за комизъм, интелигентността или умопомрачителния ви тоалет. Според проучванията избрани ястия влияят изключително привлекателно на мощния пол. Изборът на храна е решителен освен за усетите ви, само че издава и нещичко за характера и желанията ви. Дори не сте предполагали, нали?

1. Месни блюда

Мъжете обичат месо, както и дами, които също го обичат. Поръчвате си рамстек с лук и пържени картофки? За него това алармира, че сте непринудени и земни персони. Ядете каквото желаете, на чисто сте със себе си и не се пробвате да се преструвате за пред другите. Мъжът, който ви е поканил, незабавно ще разбере, че не е нужно да си поръчвате салата, с цел да го убедите, че се храните здравословно. Със самоувереното си държание ще наберете доста точки в сферата „ капацитет за връзка “. Вие сте това другарче, с което може да върви за риба или на мач с него и няма да пожали сили от време на време да носи тежките торби с покупки.

2. Риба и морски блага

Известно е, че мъжете обичат храната. Ако му покажете, че сте отворени за кулинарни опити, ще се издигнете в очите му. Много дами не обичат риба или се мръщят на раци, октоподи и впрочем морски специалитети. Всъщност тъпо, тъй като доста мъже харесват средиземноморската кухня. Освен това рибата е богата на скъпи белтъчини и здравословни мазнини. С други думи, в случай че му вършиме компания в избора на рибно ядене, ще го убедите, че кипите от сила и не се чувствате изтощени след ястие.

3. Екзотични ястия

Човек е това, което яде. Стара, само че точна мъдрост! Изборът на храна издава доста за вас и желанията ви. Жени, които на първа среща пробват нещо ново, а не се стопират незабавно на салата „ Цезар “, вършат изключително положително усещане на мъжете. Това им алармира: тази жена е отворена за нови неща и завършения. С нея позитивно няма да е скучно! Вместо да отидете на италиански ресторант за първата среща, предложете му да посетите някой суши бар, където сервират екзотични храни и питиета. Определено ще разсъните интереса му!

4.Салати

Едно би трябвало да ви е ясно. Салата със салата не си наподобяват. Тук мненията се разминават, само че по принцип салатата не е неприятен избор за първа среща. Какво му сигнализирате с това? Храните се здравословно и следите за фигурата си. Но внимание: с няколко листа маруля, в най-хубавия случай без дресинг и самун, по-скоро няма да спечелите точки пред него. Защото кой мъж не обича да хапва пица, до момента в който гледа Нетфликс? С такава жена обаче това няма по какъв начин да стане. Ето за какво внимавайте каква салата ще си поръчате – най-добре да е гарнирана с няколко къса пилешко,  скариди, тофу или други вкусотии. Така той най-малко ще знае, че не броите прецизно всяка калория…

5. Вино

Виното постоянно е добър избор за първа среща. Разбирате от виновност? Чудесно, тогава изберете и за двамата – по този начин ще блеснете пред него с познанията си и ще деянията самодейност. Тъй като и двамата сте малко напрегнати на първата среща, чаша вино ще ви отпусне и ще разведри атмосферата. Но внимавайте: алкохолът може елементарно да ви опие и несъмнено няма да сте приятна компания, в случай че най-после започнете да си плетете езика!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР