Вечерта на 23 август 2019 г., някъде над град Керч,

...
Вечерта на 23 август 2019 г., някъде над град Керч,
Коментари Харесай

В Крим е заснето необичайно струпване на светещи НЛО

Вечерта на 23 август 2019 година, някъде над град Керч, Крим, очевидци снимаха скупчване на блестящо светещи НЛО.Обектите не наподобяват на известните китайски огнени фенери, които постоянно се оприличават с НЛО, и не наподобяват на дронове (HiddenTruth.site). Светещите топки се движат доста постепенно, променяйки конфигурацията си, само че в това време се пробват да останат близо един до различен.

 80979208 - В Крим е снимано извънредно скупчване на светещи НЛО (видео)
Според очевидците, тези светлини се събирали в разнообразни форми, в това число квадрати и триъгълници. Феноменът е следен вечерта, към 20 ч.Четете още: Камера за видеонаблюдение снима неповторим феномен (видео) НЛО са били видени от доста хора, в това число няколко, които са го снимали на видео.Гледайте две от сниманите видеа по-долу.

През дните, които са минали след появяването на НЛО над град Керч, към момента никой не е изразил логическа версия за сниманите обекти. Различни НЛО се следят над Крим много постоянно.Някой считат, че това са ракети. Обаче, какви ракети могат да бъдат тези и да летят по този метод?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР