Вечерта на 22 февруари руските войски са атакували Одеска област

...
Вечерта на 22 февруари руските войски са атакували Одеска област
Коментари Харесай

Трима загинали в Одеса, след дронове издирват хора и в Днепър

Вечерта на 22 февруари съветските войски са атакували Одеска област с безпилотни самолети вид " Шахед " , оповестява УНИАН. Има данни за ранени. 

Няколко часа в региона е траяла въздушната паника.

Началникът на Одеското районно военно ръководство Олег Кипер приказва за следствията от вражеската офанзива. По думите му пожар е избухнал в обект на гражданската инфраструктура в Одеса.
 Медвдев се закани на Одеса и Киев
Медвдев се закани на Одеса и Киев

Увереността на Москва нараства

Трима станаха починалите тази нощ в Одеса , откакто съветски дрон съумя да преодолее противовъздушната защита и нанесе удар по търговски обект в черноморското пристанище. Първоначално украинските служби за един умрял човек, само че по-късно под руините бяха открити телата на още двама души.

Ударът на дрона с изключение на опустошения е провокирал и пожар.

Спасителните групи са извадили от руините една жена, чиновник на защитата на обекта.

Освен офанзивата към Одеса, локалните управляващи оповестиха и за попадение на дрон камикадзе в Днепър - наранена е многоетажна кооперация. Пострадали са четирима души, като избавителната интервенция продължава и сега. Вероятно е броят на потърпевшите да се усили.

Руските войски ще навлязат доста по-навътре в Украйна, като завладяват южния град Одеса и може даже един ден да настъпят към столицата Киев , сподели по-рано някогашния съветски президент Дмитрий Медведев.

" Къде би трябвало да спрем? Не знам ", сподели Медведев, в този момент заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, в изявление за съветски медии. " Ще би трябвало да работим доста крепко и доста съществено ".

" Ще бъде ли Киев? Да, евентуално би трябвало да бъде Киев. Ако не в този момент, то след известно време, може би в друга фаза от развиването на този спор. "

през първите седмици на широкомащабната война, която Путин стартира през февруари 2022 година Те не съставляват настояща опасност за украинската столица, макар че тя постоянно е подлагана на ракетни и дронови офанзиви.

Но мненията на Медведев наподобява отразяват възходящото доверие в Москва по отношение на хода на спора . В навечерието на своята втора годишнина украинските сили са числено превъзхождани от съветските, а огромен нов пакет от помощ за.

Медведев сподели, че Русия също желае да превземе черноморското пристанище Одеса.

" Одеса, върни се вкъщи. Чакаме Одеса в Руската федерация поради историята на този град, какви хора живеят там, на какъв език приказват. Това е нашият съветски, съветски град ", сподели Медведев.
 Ирански дронове нападат Одеса и Харков Обновена
Ирански дронове нападат Одеса и Харков

Русия продължава с натиска
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР