Вече започнаха да се появяват дните, в които можем да

...
Вече започнаха да се появяват дните, в които можем да
Коментари Харесай

Сандалите, които ще носим и това лято

Вече започнаха да се появяват дните, в които можем да носим сандали. И не, не е належащо всяко лято да обновяваме наличното в дрешника си, просто тъй като има някои модели, които към момента не излизат от мода. И в случай че предишното лято сте ги носили и са здрави, нищо не пречи да ги разхождате елегантно и през идващите топли месеци.

Например по този начин наречените мюлет обувки на ток, които ни припомнят за 90-те, само че дизайнерите обновиха в толкоз ярки цветове още предишното лято. Те несъмнено са стилни, женствени и елегантни. Може да ги носите както с рокли, по този начин и деним и тишърт, където биха били изтънчен акцент в тоалета.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emili Sindlev (@emilisindlev)

Така наречените риболовен сандали не могат да бъдат признати толкоз изрично, само че пък техният комфорт и методът, по който инфлуенсърите ги съчетават, дават задоволително доводи да ги извадите от дъното на дрешника си, в случай че имате такива.

Това се отнася и за джапанките на платформа, които пък носят полъха на 2000 година Този сезон ще ги виждаме доста постоянно и на всички места, даже и в елегантния градски стайлинг. Подобно на безспорната класика Birkenstock, които фешънистите трансфораха в must have обувката на лятото. Дайте им късмет, струва си.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jessie Bush (@jessie_bush)

Може би най-любими обаче са ни сандалите с връзки, които обгръщат глезена и краката нагоре. Предимството ли? Те са с равни подметки и толкоз комфортни, без това да е за сметка на елегантността на силуета. Затова на драго сърце ги носим лято след лято.

 
14 шопинг находки с банските с висока талия, които са шлагер и този сезон

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР