Вече втори сезон Веселин Маринов е член на журито в

...
Вече втори сезон Веселин Маринов е член на журито в
Коментари Харесай

Рачков се изгаври с Веселин Маринов за потенето му, но после му призна нещо неочаквано

Вече втори сезон Веселин Маринов е член на журито в „ Като две капки вода “ и няма лайв, в който Димитър Рачков да не го избъзика за нещо.

Тазвечершното предаване не беше изключение, като Рачков не пропусна да се помайтапи с изпълнителя от Полски тръмбеш по може би най-популярната линия – за изобилното потене, с което е прочут Маринов по време на концертите си.

До следващата слвоесна престрелка по оста Рачков-Маринов се стигна след чудесното осъществяване на песента „ Да се събудиш до мен “ на Наско от БТР, който трябваше да изимитира точно Веселин Маринов.

Наско се оправи великолепно и справедливо получи похвали от достоверния реализатор на песента.

Но преди този момент Рачков в собствен жанр се изгъбарка с Веско Маринов.

„ Господин Маринов, в тази ария се пее „ Ти се разсъни до мен “. Аз персонално не съм сюрпризиран, че дамата до вас е заспала… “, съобщи бургаският комедиант.

„ Поне на тази ария няма да ти отговоря както ми се желае, тъй като съм толкоз впечатлен от Наско “, отвърна на закачката му Веселин Маринов и насочи вниманието си към Наско.

„ Ти изпя толкоз хубаво, песента, Наско. Аз просто се изпотих целия! “, призна бардът. 

„ Сефте! Сефте! “, обади се още веднъж Рачков пред разхилената аудитория.

Все отново се видя, че закачките сред двамата са главно в името на шоуто. Продукцията излъчи фрагменти от концерт на Веселин Маринов, а измежду публиката беше точно Рачков, който откровено се радваше на осъществяванията, като даже ги снимаше с телефона си.

След това Рачков изведнж стана сериозен и съобщи на всички, че в действителност сценаристите му пишат тези смехории, само че той мисли друго за Веселин Маринов. „ Страхотно боготворя това ваше парче, благодаря ви. Излизам от облик и ви благодаря за това парче “, посочи водещият и отиде да стисне ръката на артиста.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР