Вече три месеца ГЕРБ не могат да се примирят, че

...
Вече три месеца ГЕРБ не могат да се примирят, че
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Три месеца ГЕРБ не могат да се примирят, че са трети

Вече три месеца ГЕРБ не могат да се примирят, че са трети на локалните избори. Това съобщи столичният кмет Васил Терзиев пред Нова телевизия.

По думите му се удря спирачка на всичко, което ПП-ДБ-СС прави и даде образец с

" Това, което няма да чуете от мен, е да се извинявам и да споделям какъв брой е мъчно. Това са даденостите. Работим с инструментите, които имаме. И преди съм казвал, че кметът не е военачалник без войска и не е безгласна писмен знак ", уточни Терзиев.

Кметът обаче има естрада. Когато една концепция е добра и е обоснована, ще се наложи другата страна да изяснява за какво я неодобрява, разяснява Терзиев. Според него прозрачността лекува най-добре всички недъзи. Някои хрумвания ще се осъществят по-трудно, само че Терзиев има вяра, че крайният резултат ще е позитивен. И увери- ще има по-голяма бистрота в това, което прави общината.

Според Терзиев едно от нещата, които са значими и върху които партията му няма да има надзор при настоящото систематизиране на комисиите в СОС, е какво ще се случи с общинските сдружения.

" Това, което можем да създадем, е да даваме публичност и да демонстрираме проблемите. Разпределението на това кой защо дава отговор постанова СОС да задвижи промяната в тези сдружения. Тоест, в случай че желаеме цялостна проверка, това не може да стане без предпочитание от страна на градския парламент. Това ще бъде тест за това къде са клубовете по ползи в СОС ", акцентира той.

А другояче нови избори за кмет и общински съветници не би трябвало да има съгласно Терзиев. Все отново ще изчака решението на съда. Според него се вижда ясно, че в случай че има някой ощетен, то това е той.
 Георги Георгиев чака нови избори за кмет в София
Георги Георгиев чака нови избори за кмет в София

Екипът на Терзиев се разпада
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР