Вече три години съпругата на президента Десислава Радева и обект

...
Вече три години съпругата на президента Десислава Радева и обект
Коментари Харесай

ЗА ПЪРВИ ПЪТ! Вижте майката на Деси Радева и от какво леля Жаси печели 73 хиляди годишно?

Вече три години брачната половинка на президента Десислава Радева и обект на повсеместен обществен интерес. Първата дама обаче ревниво брани най-близките си хора, не обича да приказва за тях, както и за някои противоречиви моменти в биографията си.

Единствен коректив и опора на президентшата е нейната майка. " Ретро "   разгласява неповторим кадър на родителката на военачалник Деси, която при започване на февруари навършва 75 години. За Желяза или Жаси,  както я назовават приятелите, се знае че живее в София, с цел да бъде неразделно до единствената си щерка. Преди две седем и да дойда в столицата, са обитавали селската къща в бургаското село Банево. Там се заселили със сина на Деси от първия й брак с депутата от Българска социалистическа партия Георги Свиленски - Страхил, откакто Първата дама получила нервозен срив, поради натоварената и работа като управител в огромна компания за произвеждане на бира. Продължение на няколко години Десислава и майка и водили обикновен метод на живот, отглеждали плодове и зеленчуци в лична градина, само че реши да се реалокира в София, с цел да може Синът ти да учи в влиятелно учебно заведение.

Майката на Деси сега е пенсионерка, само че продължава да има бизнес на свое име. Доскоро е била съдържателка на две компании, само че Едната е прекратила активността си. Сега ръководи единствено втората,  която е с необятен набор от действия съгласно комерсиалния указател.  Според формалния очи в годишната облага на компанията и 73 хиляди лв.. 

Освен консултант в персоналните каузи, майката на Радева и нейни съветник във връзка с стила. Тя измислила и ръчно направените брошки на военачалник Деси, изобразяващи български шевици. Такава брачната половинка на Румен Радев подари даже на британската кралица.
 Че Тъщата и президентът са в отлични връзки удостоверява обстоятелството, че от време на време ги съпровожда по разнообразни културни събития. Последно Десислава взимайки си на концерта на обичания им Георги Христов НДК. Майката на Деси е близка всички нейни приятелки, с2те персонални охранителка от НСО, както и  дизайнерката невена Николова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР