Вече трета година Орлин Павлов е на върха на щастието.

...
Вече трета година Орлин Павлов е на върха на щастието.
Коментари Харесай

Орлин Павлов на върха на щастието вече трета година! Вижте порасналата му дъщеря

Вече трета година Орлин Павлов е на върха на щастието. Става дума за най-голямата наслада на света - да бъдеш татко.

Певецът и обичаната му - Диана Дорина, означиха третата годинка на щерка си Елизабет. Малката девойка имаше рожден ден на 21 януари.



„ Бети на 3. Голям ваучър стана и дребни и огромни бяхме усмихнати и се забавлявахме, без да мислим за нищо ненужно “, споделиха щастливите родители.

Певецът, а по-късно и екзотичната му половинка, разгласиха фотоси в обществените мрежи, на които ги виждаме с тяхното пораснало красиво момиченце.

Малката къдрокоска е чествала в детски празненство център, с очарователна розова торта с еднорог и най-различни други сладки украшения.



По-рано майката на момиченцето сподели видео с най-хубавите мигове на дърщеричката си от раждането досега. Не липсваха и куп поздравления на нейни другари, които насочиха своите прелестни пожелания към сладката рожденичка.

А тя към този момент демонстрира огромен интерес към музиката, като се пробва да приглася на детската си китара на песните на своя прочут артистичен баща. За разлика от артиста, половинката му Диана може би желае тя да стане балерина, като към този момент я води на уроци.

Съвсем скоро ще забележим на екран „ Завръщане 2 “, където изпълнителят ръководи аероплан на Bulgaria Air. В момента той работи по нов план – сериала „ Лъжите в нас “. Там той си партнира с актрисата от Пловдивския спектакъл Радина Думанян, която е позната на публиката и с присъединяване си в „ Откраднат живот “.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР