Вече сме в разгара на летните месеци и по това

...
Вече сме в разгара на летните месеци и по това
Коментари Харесай

Кредитна компания Стик Кредит с вълнуващи изненади през лятото

Вече сме в разгара на летните месеци и по това време хиляди хора отмарят на слънчеви плажове из цялата страна, а някои са възнамерявали и пътувания до далечни екзотични дестинации. Дали и вие имахте шанса да планувате мечтаната отмора или към момента се притеснявате за фамилния бюджет? От Стик Кредит сме тук, с цел да ви помогнем.

Как можем да ви помогнем?
-->
Като небанкова финансова институция, ние сме постоянно до вас, когато имате потребност от, който да получите елементарно, комфортно и при изцяло транспарантни условия. Може да се обърнете към нас 365 дни в годината, а ние сме постоянно подготвени да ви предоставим спомагателни средства.

За да създадем лятото ви по-приятно и щастливо, взехме решение, че юли месец е отлично време за разведряване, като организирахме лотария с огромни награди.

Каква е томболата?

По случай 10 годишнината от основаването на компанията ни, ние организирахме лотария с награди за всички наши клиенти. От 01.07.2023 до 31.07.2023 година всеки, който кандидатства на страницата ни за бърз заем, взе участие в лотария с награди. Имате късмет да спечелите чисто нов тв приемник, смарт телефон, както и други.

Играта с награди през месец юли е предопределена за всички клиенти, без значение дали кандидатствате при нас за първи път или сте ни постоянен клиент, който разчита на бързите заеми регулярно.

Има ли още?

Най-добрата вест е, че тези от вас, които аплайват за бърз заем онлайн за първи път, ще могат да се възползват и от огромна отстъпка. Специално за вас, всеки първи заем до заплата, който изтеглите, е с нула % рента. Точно по този начин, в случай че сте наш клиент за първи път, сумата за връщане по вашият заем ще бъде равна на сумата, която сте изтеглили.

Ако още не сте подготвени с проектите за лятото, в този момент е момента да се обърнете към StikCredit.bg и да имате незабравима почивка! Стик Кредит е контролирана небанкова финансова институция, която дава бързи и гъвкави финансови решения на своите клиенти. Кандидатстването за заем става напълно онлайн на нашата интернет платформа, единствено против персонална карта.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР