Вече сме много по-близо до новото издание на Супербоул, отколкото

...
Вече сме много по-близо до новото издание на Супербоул, отколкото
Коментари Харесай

Когато Риана наеме къща за седмица и плати 500 000 долара

Вече сме доста по-близо до новото издание на Супербоул, в сравнение с до последното му такова, само че забавните детайлности към него не стопират.

И по-точно към екстравагантните решения на Риана, която завладя сцената на най-голямото спортно събитие в Съединени американски щати. Финалът се организира на State Farm Stadium в Аризона, което е надалеч от мястото, на което живее изпълнителката.

Но тъй като подготовката за присъединяване от този мащаб е в действителност сериозна, Риана е отседнала в региона няколко дни по-рано. Но не в хотел, а си е наела къща. Оказва се обаче, че къщата, в която изпълнителката е отседнала, е била на човек, който е живеел в нея.
 Снимка 606309
Източник: GettyImages

48-годишният Спиро Маласпинас не е имал никакво желание да отдава имението си в Аризона чартърен, само че е трансформирал мнението си, когато е получил оферта. Пред Wall Street Journal експертът по киберсигурност споделя, че е закупил имението с пет спални, която се намира в Paradise Valley в Аризона, през 2022 година за 7.3 милиона $.

Имотът, ситуиран на повърхност от към четири декара, е сграбчил окото на Риана, която е отправила неустоима оферта. Да наеме имението за една седмица около Супербоул и за това да заплати внушителните 500 000 $.
 Снимка 606311
Източник: GettyImages

Първоначално обаче Маласпинас не е знаел, че става дума за Риана, само че е приел предлагането, тъй като твърди, че егото му не е чак толкоз огромно и не е имал нищо срещу да се изнесе за седмица против тази сума.

Пред Wall Street Journal Спиро Маласпинас споделя, че с тези пари е покрил вноските по ипотеката си за към две години, пише CNBC.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР