Вече съм малко по-оптимистично настроена, след като вече имаме съгласие

...
Вече съм малко по-оптимистично настроена, след като вече имаме съгласие
Коментари Харесай

Министър Нинова: Притеснена съм от цените и доходите на хората, не от рейтингите на кабинета

Вече съм малко по-оптимистично настроена, откакто към този момент имаме единодушие по главния пакет антикризисни ограничения. Защото това беше изстрадал развой и към този момент два месеца водим тези диалози, и като виждам, че става факт и че има действителни дейности, че още веднъж пари ще стигнат до хората и ще се стабилизираме стопански, малко си успокоих. Това съобщи Корнелия Нинова в " Лице в лице " по бТВ.

Относно падналия рейтинг на кабинета и покачвания на ГЕРБ, министърът на стопанската система съобщи: " Позволете да не проучвам социологическите изследвания, само че единствено за 24 часа има две от тях, които толкоз съществено се разминават. Разликата не е в %, разликата е в десетки проценти за една и съща партия, тъй че ми позволете да не ги разясня.

Това, което ме тормози съществено, са проблемите, които българските жители разпознават на всички места. Това са цените и приходите, инфлацията и приходите. Това е тревожното във всички социологически изследвания. Иначе рейтинги, персонални или на държавното управление, ги следим, само че значимото е да си свършим работата, да успокоим инфлацията, да дадем успокоение на хората, да компенсираме приходите и да вървим напред. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР