Вече са ясни всички отбори, които ще играят в началната

...
Вече са ясни всички отбори, които ще играят в началната
Коментари Харесай

Две родни надежди останаха в групите на EMEA Masters

Вече са ясни всички тимове, които ще играят в началната фаза на втория по мощ шампионат по League of Legends в Европа - EMEA Masters. От класиралите се петици може да се виждат и две български имена в интернационалните сборки.

За страдание Александър " Venzer " Костадинов от италианския Outplayed не се класира за основното събитие, откакто неговият отбор отпадна още в плей-ин етапа. Там представителите на PGN не се оправиха група " C " и завършиха битките с актив от 2 победи и 4 загуби.

Все отново обаче Anorthosis Esports на Мирослав " Spooky " Гочев се показа ослепително. Гръцката организация завърши група " B " при актив от 5-1, а в последната си борба обърна с 2:1 We Love Gaming, с цел да си завоюва позиция в EMEA Masters. Тя ще продължи своя път в група " C ", където са още мощните петици на LDLC OL, eSuba, и UoL. 

Macko Esports с Теодор " Vzz " Чолаков също ще започва шампионата - в група " B " при AEGIS, FUT Esports и Movistar Riders. До края на месеца ще стане явен и носителят на най-голямото парче от общо 150 000 $.  
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР