Вече регистрираните за вота коалиции имаха време до 25 февруари

...
Вече регистрираните за вота коалиции имаха време до 25 февруари
Коментари Харесай

Закъснение не позволи на земеделците на Мозер да станат част от коалицията ПП-ДБ

Вече записаните за вота обединения имаха време до 25 февруари да вършат промени в състава си - в тази ситуация земеделците е трябвало да се причислят към ПП-ДБ. Крайният период бе 17 ч. - разказан и в хронограмата на ЦИК. Но с получило закъснението.

" На 25 февруари 2023 година в 17:40 часа в Централната изборна комисия е постъпило заявление от коалиция „ Продължаваме Промяната – Демократична България “, подписано от представляващите обединението Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов и Атанас Атанасов, подадено от пълномощника Мартин Бъбаров, с което е декларирана за регистрация смяна в състава на обединението, изразяваща се в присъединение на политическа партия " Обединени земеделци ".

Хронограма на Централната изборна комисия и т. 46 на Решение № 1595-НС от 6 февруари 2023 година е избран краен период за подаване на документите за осъществяване на промени в състава на коалиция, а точно 17.00 ч. на 25.02.2023 година " Документите са постъпили след приключването на този период, за което приносителят категорично е известен ", показват обаче от ЦИК.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР