Вече повече от година електрическото мини VW e-Up! не се

...
Вече повече от година електрическото мини VW e-Up! не се
Коментари Харесай

Volkswagen връща e-Up! в Европа и у нас

Вече повече от година електрическото мини VW e-Up! не се предлага за продажба, само че това не го направи по-малко известно. Хората купуват използвани коли и на драго сърце ги карат. Явно от VW са осъзнали грешката си и внезапно стана известно, че моделът се връща при дилърите. Това се оповестява на формалния уебсайт на Volkswagen.

От компанията изпратиха публични писма до дилърите и споделиха, че напълно скоро колата ще се продава под името e-Up! Style Plus. Интересното е, че даже в главната настройка бъдещият притежател ще получи CCS бързо зареждане, кабел за зареждане от мрежата, 15-цолови джанти и кожен волан. Автономният пробег е 250 км и съгласно компанията е задоволителен за удобно придвижване в града.

Тази версия беше най-скъпият e-Up! Автомобилът има 32kWh батерия, която може да издържи до 100kWh при бързо зареждане. От компанията обаче не споделиха нищо за цените. Преди това версията Style струваше 22 420 евро. Най-вероятно, като се има поради обстановката на автомобилния пазар, колата може да нарастне.

Като се има поради, че този дребен автомобил има доста малко съперници на пазара, Volkswagen взе вярното решение да върне модела в продажба. Малките размери са идеални за големияград.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР