Вече почти цяло десетилетие феновете на звездата от Тренировъчен ден

...
Вече почти цяло десетилетие феновете на звездата от Тренировъчен ден
Коментари Харесай

Ева Мендес: Уморих се да се боря за добри роли

Вече съвсем цяло десетилетие почитателите на звездата от " Тренировъчен ден " Ева Мендес не са виждали актрисата в огромен филм. Оставяйки доста почитатели в очакване, актрисата най-сетне описа на света за какво се е отдръпнала от Холивуд, написа „ Giant Freakin Robot “.

За страдание, повода е в метода, по който я третирали и в функциите, за които се е явявала на прослушвания.

" Уморих се да се боря за положителни функции ", разкри Мендес по време на диалог с „ Variety “, като добави, че се е борила да се впише в някои продукции, които не са ѝ се коствали " почтени ".

Но това, че се е отдръпнала от филмите към този момент, не значи, че актрисата от " Призрачен ездач " желае изцяло да се отдръпна от бизнеса. Тя загатна, че желае да " сътвори свои лични благоприятни условия и да стане продуцент ", което ѝ дава по-широк диапазон, що се отнася до историите, които желае да опише. И всички тези истории са свързани с нейния генезис на горда латиноамериканка.

Както споделя Ева Мендес, светът се е трансформирал в позитивна посока, защото в този момент има " повече благоприятни условия за латиноамериканските актриси ", като да вземем за пример в последната ѝ продукция " Изгубената река ", която беше и режисьорски дебют на колегата ѝ Райън Гослинг. Ева Мендес се бори да откри функции, които в действителност да приказват за нея, за нейното завещание и за историите, които желае да види на екрана.

Въпреки че взе участие в редица филми в края на 90-те и началото на 2000-те години, кариерата на Ева Мендес стартира да се развива едвам през 2001 година в " Тренировъчен ден ". В престъпния трилър с присъединяване на Антоан Фукуа актрисата играе дружно с Дензъл Уошингтън и Итън Хоук. Филмът е шлагер както измежду почитателите, по този начин и измежду критиците, а Уошингтън и Хоук са номинирани за " Оскар ", като Уошингтън печели премията за най-хубав артист.

След присъединяване си в " Тренировъчен ден " Ева Мендес стартира да получава голям брой функции. От високооктанови, изпълнени с екшън филми като " Бързи и гневни " до сантименталната комедия " Хитч ", изглеждаше, че възходящата траектория на Мендес няма да се забави скоро. Но по времето, когато работи дружно с Гослинг във фентъзи трилъра му " Изгубената река ", наподобява, че Мендес просто се е наситила. Ева Мендес взе участие в сюжета, копродукцията и режисурата на кино лентата на Гослинг дружно със звезден актьорски състав, включващ още Кристина Хенрикс, Сирша Ронан, Йън де Кестекър, Мат Смит, Бен Менделсон и Барбара Стийл.

Ева Мендес се любува на главната си роля на майка на двете деца на двойката - Есмералда Амада Гослинг и Амада Лий Гослинг. Докато кариерата на Мендес се забавя, тази на Райън Гослинг е напълно друга - артистът непрекъснато взе участие в огромни филми, в това число идното му преобразяване в пластмасовата кукла Кен във кино лентата на Грета Геруиг " Барби ", както и във кино лентата на Дейвид Лийч " The Fall Guy ".

Но почивката от ослепителните светлини и декори е повече от добра за Мендес, разчувствана, че има време да бъде с децата си. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР