Вече от почти две седмици Red Notice е наличен за

...
Вече от почти две седмици Red Notice е наличен за
Коментари Харесай

Кои са най-гледаните сериали на Netflix

Вече от съвсем две седмици Red Notice е разполагаем за гледане в Netflix, с което завърши и огромното очакване да забележим кино лентата. За него се говореше още преди няколко години, само че тогава Universal не съумяха да създадат по този начин, че да го снимат.

Преди пандемията Netflix се намесиха и взеха решение да влагат към 200 милиона $ в него - сума, която е рекордна за стрийминг платформата. И в този момент към този момент могат да берат плодовете на инвестицията си.

Според Deadline, след първите 10 дни от стартирането си Red Notice се подрежда на второ място измежду най-гледаните филми на Netflix изобщо. Филмът е бил гледан 277.9 милиона часа от клиентите на стрийминг платформата.

И по този метод остава напълно малко зад най-гледания филм - Bird Box - 282 милиона часа. На трето място остава Extraction с Крис Хемсуърт, който е гледан 231 милиона часа.

При сериалите безспорният хегемон е Squid Game с впечатляващите 1.6 милиарда часа. Bridgerton остава на второ място с 625 милиона часа, а на трето - Money Heist: Part 4 с 619 милиона часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР