Вече от няколко месеца знаем, че Сами Хоссни и половинката

...
Вече от няколко месеца знаем, че Сами Хоссни и половинката
Коментари Харесай

Сами и Мила разкриха пола на детето си

Вече от няколко месеца знаем, че Сами Хоссни и половинката му Мила Савова чакат първото си дете. От няколко дни обаче бъдещата майка е в девети месец и е все по-нетърпелива за раждането.
 Сами Хоссни, Великден и какво мисли за спазването на режими и диети по празниците
Защо Сами Хоссни счита, че не би трябвало да се ограничаваме по празниците

Баланс или непоколебим режим

В профила си в Instagram тя даже шеговито написа, че чака " водите ѝ да изтекат ", до момента в който е на касата в някои супермаркет. Докато чакаме да разберем дали това в действителност ще се случи по този метод, двамата взеха решение да разгласят пола на детето си.

Отново в профилите си в обществената мрежа Сами Хоссни и Мила Савова взеха решение да разкрият какъв ще бъде полът на детето им. Финтес инструкторът споделя, че от известно време го знаят, само че едвам в този момент са решили да споделят с почитателите си.

Само откриване на пола двамата вършат посредством пукането на балон, а цветът на наличието в него демонстрира, че първото им дете ще бъде момче . Сами и Мила допълват, че скоро ще споделят повече за размислите си по отношение на пола и идното раждане.

Иначе, Савова не пропуща комфортна опция да се пошегува със себе си. Като да вземем за пример колажът, който тя разгласява в профила си в Instagram, в който съпоставя корема и стойката си с тази на маймуна. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР