Вече от няколко месеца Григор Димитров има връзка с румънската

...
Вече от няколко месеца Григор Димитров има връзка с румънската
Коментари Харесай

Мадалина Геня и мъжете в живота ѝ - от Леонардо ди Каприо до Григор Димитров

Вече от няколко месеца Григор Димитров има връзка с румънската актриса и модел Мадалина Геня, най-известна с ролята си на София Лорен във кино лентата House of Gucci. И с всеки минал ден връзките им като че ли се задълбочават.

Тъй като през годините Григор Димитров рядко си е разрешавал такава публичност на връзката, както прави сега с Геня в обществените мрежи, ни стана забавно да научим повече детайлности за дамата, която съумя да го омайност по подобен метод. Още по-интересна се оказа броя на мъжете, с които е имала връзка през годините - кой от кой по прочут и прелъстителен. 

Като стартираме с Леонардо ди Каприо и Ерос Рамацоти, минем през Джералд Бътлар и Майкъл Фасбендър, и стигнем до Матей Стратан.
 Снимка 620995
Източник: GettyImages

И макар връзките на Мадалина с Леонардо ди Каприо и Ерос Рамацоти през 2011 година да не разсъниха необикновен интерес, тъй като се оказа много краткосрочни, новината за раздялата ѝ с Джералд Бътлър беше шок за почитателите по това време, защото единствено месец преди да се разделят, Мадалина нарича Джерард своята " първа същинска обич ", я цитират от Daily Mail.

Тя споделя: " Той е моята първа същинска обич. Той е страховит човек, който знае по какъв начин да прави всичко и се надявам, че в никакъв случай няма да се промени по никакъв метод... За мен може би е прекомерно рано в този миг да се бракосъчетавам, само че желая деца тъкмо в този момент. Винаги съм желала семейство, с доста деца и домашни любимци. "

След раздялата си с Бътлър през 2012 година, Мадалина Геня има къса връзка Майкъл Фасбендър през 2013 година Една от най-коментираните ѝ обаче е с Матей Стратан. И макар че двамата по този начин и не се женят, Мадалина има щерка от него.

Шестгодишната Шарлот е плод на връзката на модела с един от най-богатите наследници в Румъния, който е наследник на Дан Стратан, прочут доктор и предприемач от Яш. Пламъкът сред Мадалина и Матей пламва в Букурещ, а след отмора в Гърция те се местят дружно в Италия, където през 2017 година се ражда щерка им.

Бракът им е изпълнен с много спречквания. Още в годината, в която става майка, румънски уебсайт оповестява, че Геня е решила да си вземе " пауза " в връзките си със Стратан. С течение на времето разривът като че ли се ускорява, като се оказва, че тя е била предадена от обичания мъж, описват от Marca.

" Ти не просто ме измами, ти ни изневери. Ти не просто разруши сърцето ми, ти унищожи нашето бъдеще ", написа Мадалина през ноември 2017 година в обществените мрежи, откакто научава, че сътрудникът й има връзка с Лола Астанова, считана за една от най-сексапилните пианистки в света.

Краят сред Геня и Стратан става формален през 2019 година, когато тя се мести с щерка си в Милано. През април същата година Мадалина намира разтуха в обятията на моделът и арт търговецът Вито Шнабел. Той е прочут американски милионер, имал връзки с доста звезди, сред които са открояват имената на Хайди Клум и Амбър Хърд. 

Връзката им не продължава доста дълго и се разпада, поради " несходство в характерите ". Още през декември на същата тази година се приказва, че Геня е омагьосала 24-годишния Леонардо дел Векио-младши, наследник на Леонардо дел Векио, създател на Luxottica и най-богатия човек в Италия за 2019 година Но и тези връзки не траят дълго.

Преди да срещне и да тръгне с Григор Димитров, Мадалина Геня е имала връзки и с няколко футболисти, сред които италианските национали Николо Дзаниоло и Марко Бориело.

" Много от вас не престават да ме питат за какво в никакъв случай не съм се омъжвала - изяснява румънката преди три години. " Лично аз избирам да остарея сама, в сравнение с в компанията на мъж от тези, които съм срещала до момента. " Може пък Григор Димитров да се окаже изключението, което да промени убежденията ѝ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР