Вече освободеният главен секретар на МВР Живко Коцев е потърсил

...
Вече освободеният главен секретар на МВР Живко Коцев е потърсил
Коментари Харесай

Разкритие: Живко Коцев звънял на пожар на главния прокурор Сарафов, ето какво е поискал

Вече освободеният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев е потърсил по телефона изпълняващият длъжността основен прокурор Борислав Сарафов с предлагането да окаже подпомагане по следствието за Агенция „ Митници “. Това съобщи пред bTV градският прокурор на София Илияна Кирилова.
От документи излиза наяве, че Коцев самичък е потърсил Сарафов. Според Илияна Кирилова Коцев самичък е изразил предпочитание да бъде очевидец по това следствие, само че неговата идентичност да не бъде разкрита.
„ Главният секретар е звънял на и.д. основен прокурор в 9 ч. Сарафов не му е вдигнал телефона. Коцев е траял да звъни настоятелно и в 9:03 ч. Сарафов му е вдигнал и Коцев е изискал незабавна среща с него “, споделя Кирилова.
„ Живко Коцев е споделил, че при него са пристигнали чиновници от новосъздадената комисия, че явно има някакъв проблем и в качеството си на основен секретар желае да разбере какво се случва с него “, добавя още градският прокурор.
„ На тази среща господин Коцев, сподели че явно има някакъв проблем, че на него му се обадило лице, Стефан Димитров и, че явно нещо се случва.
Каза че познава това лице и че ще помогне с всичко да бъде оголен този контрабанден канал, който съществува дълги години. След неговото изявление господин Сарафов го помоли в действителност да ни окаже подпомагане, имайки поради, че е основен секретар. Това беше срещата, след което беше поканен на 2-я етаж в прокуратурата “, споделя Кирилова.
Адвокатът е декларирал на проверяващите, че неговото доверено лице желае да бъде разпитан по случая, да спомага, само че неговата идентичност да не бъде разкрита.
От думите на градския прокурор излиза наяве, че обискът в дома на Живко Коцев е изработен на 3 април вечерта.
„ Излизайки отсам той сподели, че желае да съобщи този часовник, който видяхме в медиите. Той сподели, че би трябвало да си вземе от кабинета персоналната чанта, където е ключът от вкъщи му “, добавя Кирилова.
И до през днешния ден на Живко Коцев не му е повдигнато обвиняване. Събират се още доказателства.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР