Вече осми ден продължава издирването на 25-годишния Емил Боев, който

...
Вече осми ден продължава издирването на 25-годишния Емил Боев, който
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Емил Боев с тежко признание, има ли надежда

Вече осми ден продължава издирването на 25-годишния Емил Боев, който изчезна след фестивала " Сурва " в Перник. Опитът на доброволците от издирването на дребния Сашко, който бе открит жив и здрав, оказва помощ при издирването на Емил. Това описа братът на Емил - Мартин Боев (на кадъра).

„ Обхождаме града, покрайнините, употребяваме всички средства – доброволци, служби, кметът също оказва помощ. Не желаеме да стопираме темпото, през днешния ден е осмият ден от изгубването на Емил. Нямаме следи. Имаме два видеозаписа, вярата ни е че се е върнал в града. Много страхове имаме, свързани и с Емил, и със фамилията ми. Брат ми беше извънредно влюбчив, извънредно сензитивен ”, описа Мартин.
-->
Той разказва брат си като доста положителен, забавен, човек с доста другари, които оказват помощ в този момент. „ От дребен си беше сензитивен, тъжеше за някои неща. Светът е доста недодялан за него. Винаги е вярвал в положителното, в справедливото, с доста изострено възприятие за правдивост ”, сподели Мартин Боев.

„ Моята къса версия е, че той е видял, че приятелят му не е към него ”, изясни той догатката си.

„ Последното известие от телефона на Емил е: „ Къде си ”. То е от 4 сутринта. Емил е бил в чужд град, видял е, че в този час приятелят му го няма. Моята версия е, че потегля той към къща, където е имал предварителна спогодба да спи в нея ”, изясни братът.

Претърсват се дерета, пожарникари, служители на реда – къде непринудено, къде по работа, спомагат в издирването, съобщи Мартин.

Мартин е безапелационен, че брат му Емил в никакъв случай няма да остави родителите им. „ Последното звънене – следобяд се чува с майка ни, споделя: „ Обичам те, мамо ”. Последно се чухме на 13 януари. В момента нося облеклата, с които щях да го повеждам на ски ”, сподели братът на изчезналия млад мъж.

„ Емил построява скейтпаркове в България. Той искаше да покаже, че това е спорт. Той мечтаеше да има национални надпревари. Той създаде от дърво трофей за първото съревнование ”, описа за брат си Мартин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР