Вече официално - Кендъл Дженър и Девин Букър са прекратили

...
Вече официално - Кендъл Дженър и Девин Букър са прекратили
Коментари Харесай

Настъпи ли краят? Кендъл Дженър и Девин Букър се разделят

Вече публично - Кендъл Дженър и Девин Букър са прекратили връзката си заради натоварените си графици и неверния миг, в който са се преоткрили. Точно по тази причина двамата са решили да не пробват повече да вдъхват живот на връзките си още предишния месец.

Виж още: Поредна изненада: Топмодел на Victoria's Secret ще става майка

За 27-годишната моделка това включва нейната линия текила 818 и процъфтяващата й кариера на модел, а за 26-годишния Букър това е присъединяване му в НБА.

Виж още: Ново звездно бебе? Николета Лозанова със чудноват намек

Друг източник прибавя: " Те имат доста обич и почитание един към различен и си желаят единствено най-хубавото. " Решението да прекратят сантименталната си връзка е взето по взаимно единодушие, като близки до двойката удостоверяват, че е било въпрос на време, макар че Дженър и Букър са възнамерявали да поддържат връзка.

Виж още: 25-годишната адвокатка Габи от София, чието дупе всеки желае да мачка в Юридическия

Звездният модел и баскетболистът имат връзка от 2020 година, само че оповестиха това публично едвам през 2021 година в  Instagram на Свети Валентин.

Виж още: Резил след срам: Кание Уест още веднъж ще се кандидатира за президент на Съединени американски щати

Това не е първият път, в който Дженър и Букър се разделят. През юни двойката е прекратила двугодишната си връзка. През август Дженър видимо удостовери, че към момента са дружно в Instagram с забавна обща история. Сега нещата наподобява са се трансформирали и това в действителност е краят.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР