Вече нямате нужда от любов и сте преоткрили как да

...
Вече нямате нужда от любов и сте преоткрили как да
Коментари Харесай

9 знака, че сте готови за нова връзка

Вече нямате потребност от обич и сте преоткрили по какъв начин да бъдете щастливи сами.

Независимо дали връзката ви е завършила ненадейно или любовта с колегата ви е изчезвала последователно, ще би трябвало да преминете през интервал на акомодация. Тя може да трае месеци или години. Важното е да сте изцяло подготвени за идващия стадий от живота си.

Първоначално може да ви се прииска незабавно да започнете със срещите с нови хора, само че все ще усещате пречки и с течение на времето евентуално ще започнете да се чудите дали изобщо сте подготвени за такова нещо. Но по какъв начин да разберете по кое време в действителност може да започнете да излизате още веднъж с мъже? Девет знака издават това:

1. Не следите някогашния си в обществените медии и сте изтрили номера му

Отнема единствено няколко секунди да звъннеш или пишеш посредством телефона в момент на уязвимост. Ето за какво е по-добре да скъсате всевъзможни връзки с него и сега, в който не изпитвате никаква потребност да видите какво се случва с него (дори от любопитство), това е добър знак.

2. Отново гледате обикновено на връзките

Разделите могат да ви създадат цинични по отношение на любовта. Възможно е да започнете да възприемате връзките и мъжете като нещо непоносимо и съзнателно да започнете да страните от всевъзможни запознанства и естествена връзка с противоположния пол. Когато започнете да вярвате, че любовта може да бъде обогатяваща и прелестна, давайте самоуверено към идващия мъж.

3. Преоткрихте заниманията си

Ако неотдавна сте се разделили с половинката си, може да откриете, че сте не запомнили кои сте вие в действителност. Отделете малко време, с цел да се върнете към старите си занимания и към това, което ви кара да се чувствате същински щастливи. По този метод ще навлезете в новата връзка със самочувствие и същинското си Аз.

4. Изпитвате злоба при непознатата обич

След раздялата си, евентуално ви е мъчно да слушате и гледате влюбените си другари. Вероятно техните истории могат да ви накарат да ревнувате. И когато това се случи, това е добър знак. Защото сте почнали да мислите за себе си като за човек, който към момента желае да излиза по срещи и е подготвен още веднъж да откри любовта.

5. Сайт за запознанства

Това е идната логическа стъпка, която следва. След като започнете да мислите за някой нов, ще отделите време да помислите и по какъв начин бихте се описали по най-хубавия метод и напълно скоро ще срещнете своята нова половинка.

6. Връщате се към заниманията с други хора

Когато преживявате още раздялата, прекарването на време с другите може да ви се стори като скучна работа. Може дълго време да ви се постанова да скривате страстите си и да се чувствате добре само в личната си компания. Когато се отърсите от всичките си отрицателни страсти и започнете да откровено да се забавлявате в компанията на другите, сте подготвени и за нови мъже.

7. Най-сетне разбирате за какво връзката ви не проработи

Нормално е дълго след раздялата да не разбирате какво е довело до крах на последната ви връзка. Ако към момента не знаете за какво скъсахте с колегата, рискувате още веднъж да допуснете същите неточности с някой нов. В подобен случай, поговорете с някого – другар или психолог, с цел да си изясните какво да измененията. Може би все си падате по неверния вид мъж?

8. Знаете какво желаете от идната си връзка

Много дами вършат грешката да стартират връзка с някого единствено тъй като са привлечени от него и споделят някои общи ползи. Истината е, че това, което прави едни връзки сполучливи, са споделените цели и положителния метод на връзка. Преди да започнете да се срещате още веднъж с някого, помислете какво тъкмо желаете от връзката си и гонете задачите си. Ако желаете семейство и деца, не се хващайте с момче на 20, което към момента не е готово, да вземем за пример!

9. Вече не изпитвате потребност от връзка

Не започвайте със срещите, до момента в който не започнете да мислите за сантименталните връзки като бонус, а не като жизненоважна нужда. Емоционално постоянните и зрели мъже незабавно ще усетят тази незряла потребност и обезсърчение и ще избягат от вас. А вие имате потребност тъкмо от подобен мъж, нали?

Инфо: http://www.missbloom.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР