Вече няма опасност за живота на едно от децата, пострадали

...
Вече няма опасност за живота на едно от децата, пострадали
Коментари Харесай

Вън от опасност е вече 18-годишното момче, ранено при катастрофата в Панчарево

Вече няма заплаха за живота на едно от децата, потърпевши при тежката злополука край Панчарево по-рано тази седмица. Става въпрос за 18-годишно момче, което беше настанено в столичната болница " Царица Йоана - ИСУЛ ".

От болничното заведение оповестяват, че младежът е в схващане, изцяло съответен и контактен, само че поради множеството фрактури му следва дълго лекуване. То ще стартира от Клиниката по ортопедия и травматология на болничното заведение.

Ще бъдат назначени и спомагателни проучвания, за уточняване на гръдната контузия, която до момента също притесняваше лекарите, заяви доцент доктор Мая Белитова, шеф на Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване, представена от Българска телеграфна агенция.

Другите трима младежи, потърпевши при злополуката - три девойки на 18, 16 и 14 години, бяха настанени в УМБАЛ " Света Анна ". Четирима от потърпевшите, измежду които две деца, бяха откарани в " Пирогов " в деня на случая. Две от момчетата бяха прегледани от лекари и освободени за домашно лекуване, а едно момче беше докарано с огромна контузия на главата. Най-тежко беше положението на млада жена с комбинирана полифрактура.

Верижната злополука стана във вторник вечерта на " Самоковско шосе ", на отбивката за Бистрица. Загина един човек, а други осем пострадаха тежко. По първична информация водачът на една от колите, който почина, е изгубил ръководство, а през вчерашния ден стана ясно, че той е карал с 2 промила алкохол в кръвта. Водачът е бил рецидивист по пътни нарушавания с над 20 акта в досието си.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР