Вече няколко дни Габи от Ергенът е в обяснителен режим.

...
Вече няколко дни Габи от Ергенът е в обяснителен режим.
Коментари Харесай

Машина: Габи от Ергенът обслужила над 500 клиенти за година и половина

Вече няколко дни Габи от „ Ергенът ” е в пояснителен режим. В онлайн пространството не престават да изскачат скандални фрагменти, за които се счита, че театралничи таман тя. Докато напоследък 21-годишната пловдивчанка уверяваше, че не е момичето от обявата за платена обич, която обиколи интернет, се появиха голи фотоси, показващи бюста й преди и след корекциите. Междувременно Габи очевидно реши да осребри славата на оборотна компаньонка, с която небрежно се снабди, и си откри работа. Зае се да разпродава дрешника си, написа " Уикенд ".

Не става дума за активност, предполагаща кой знае какво интелектуално или пък физическо изпитание. Габи няма и да се труди на цялостен работен ден. И въпреки всичко към този момент си има занятие, тъй като до момента се знаеше, че не работи, а си „ гледа кефа ”, както разгласи в „ Ергенът ”. Веднага по-късно добави, че е инфлуенсър, само че и това не било елементарно. Само че в профилите й в обществените мрежи има едвам няколко поста, в които популяризира облекла, като множеството са от последната година. Така че е повече от ясно по какъв начин мацката е платила корекциите си и поддържа стандарта на живот, който показва. Даже след излъчването на първите епизоди на риалитито не се следи напор от компании, които да изискат девойката да им стане рекламно лице. Нормално, коя компания би желала да се отъждествява с продажница?!

Иначе Габи побърза да снима фотосесия. Кадрите очевидно са за персонално наслаждение, тъй като към тях не е маркирана марка. Затова пък момичето на повикване направи затворен профил на дрешника си в инстаграм, където ще разпродава облеклата си. Трудно ще се намерят искащи, най-малкото, тъй като тоалетите са съобразени с 1400-те кубика в бюста й. Габи обаче очевидно е решила да опитва да се възползва от известността, с която се снабди около „ Ергенът ”, а освен да търпи негативи.

Вече дни наред тя не може да се пребори с всеобщото разбиране, че е момичето от обявата за платена обич в известен уебсайт. Снимки от онлайн офертата обиколиха обществените мрежи, съвсем незабавно след старта на „ Ергенът ”. От кадър на съпътстващата обявата информация излиза наяве, че девойката, чието лице не се вижда, предлага полови услуги против 400 лв. на час и 2500 лв. за цяла вечер. Габи незабавно отхвърли, че е девойката от обявата, само че малко на брой й повярваха. Още повече, че на влизане в „ Ергенът ” тя показа все за недоходоносни занимания - по през целия ден се чуди по какъв начин да се снима, от къде да се тагне, какви филтри да си постави. Не се поти нито с работа, нито във фитнеса. Ако има потребност, отива при изящен хирург, който поддържа идеалните й форми. Не сподели по какъв начин се устоя, само че пък се старае освен на думи, а и в обществената мрежа да наподобява, че живее на необятно и си угажда обилно.

„ Не те ли е позор да отричаш, че си ти? Всеизвестна продажница си, спала си минимум с 500 души в последната година и половина. Това е твой избор, по този начин си решила, само че не се прави на света вода ненапита! Най-малкото най-малко 20 души са снимали клипчета по какъв начин вършат секс с теб. Мога да покажа смайващи фотоси и видеа с теб ”, написа в обществената мрежа софиянеца Методи Николов, само че по-късно изтри обявата си.

Брюнетката, която преди време е била русокоска, е измежду най-обсъжданите участнички в „ Ергенът ” освен поради представянето си в тв формата, а около нестихващите компромати, които излизат за нея в интернет. Новото 20 са голи фотоси, разкриващи бюста на момата преди и след корекциите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР