Вече имаше коалиция на БСП и ПП-ДБ и те си

...
Вече имаше коалиция на БСП и ПП-ДБ и те си
Коментари Харесай

Евродепутатът от ЕНП/СДС Александър Йорданов: ПП-ДБ в процес на договаряне на правителство с БСП?

Вече " имаше коалиция на Българска социалистическа партия и ПП-ДБ и те си я правят оценка като сполучлива. "
Това заяви в профила си във Facebook евродепутатът от ЕНП/СДС Александър Йорданов.

Той напомня, че към този момент " имаше коалиция на Българска социалистическа партия и ПП-ДБ и те си я правят оценка като сполучлива. "

Ето какво написа Йорданов:

В Брюксел се приказва, че ПП-ДБ към този момент са в развой на договаряне на държавно управление с Българска социалистическа партия. Целта им е по този метод да осъществят втория мандат. Припомня се, че те към този момент са били в коалиция с Българска социалистическа партия, която правят оценка като сполучлива. Затова и са отказали предлагането на ГЕРБ-СДС. Дали в действителност е по този начин няма по какъв начин да науча. Но е реалност, че на първо време в Брюксел бяхме осведомени, че Мария Габриел ще предложи през днешния ден състав на държавно управление - близо час преди този момент да се случи. В България се твърдеше до последно противоположното, а точно, че госпожа Габриел ще върне на президента " празна директория ". Явно нашите публицисти не са добре осведомени или политиците от ПП-ДБ ловко ги манипулират.

Каквото и да стане несъмнено е, че ГЕРБ-СДС извършиха почтено своето обвързване по Конституция и сложиха националния интерес над тяснопартийния. Точно противоположното вършат сега Политическа партия и Демократична България. Тяхното държание се вписва напълно в познатата прокремълска тактика за дестабилизация на България, която се развива по проект от 2020 година насам. В началото й бе уличният бунт на " протестърите ", който трансформира проруската партия " Възраждане " от извънпарламентарна в парламентарна. Последва и обединението с другата проруска партия - Българска социалистическа партия, когато министър председател стана водачът на Политическа партия Кирил Петков,  " изобретение " на прокремълския ни президент, а председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  стана вицепремиер и министър на стопанската система. Последва съгласуваното  преизбиране на президента Радев, което стана допустимо с поддръжката на Политическа партия и Демократична България. Последваха и отводите за сформиране на постоянно държавно управление, с цел да може президентът да упражнява и изпълнителна власт посредством своите служебни държавни управления. А може би би трябвало да си напомним, че още веднъж обединението ПП-ДБ издигна за кмет на столицата ни лице от яка комунистическа и ченгесарска фамилия, а това ще рече и проруска.

Днес умря и последната заблуда, че ПП-ДБ са български и евроатлантически партии. Защото да правиш неприятно на своята страна и народ в полза на непозната страна, както тези партии вършат сега, е еднакво на национално изменничество. И това не са мощни, а точни думи.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР