Вече имам усещането, че ако отворя и гардероба, и оттам

...
Вече имам усещането, че ако отворя и гардероба, и оттам
Коментари Харесай

Главната мутра на републиката вече и в шкафа

Вече имам чувството, че в случай че отворя и дрешника, и оттова ще изскочи Борисов, другояче казано - Главната мутра на републиката (ГМР) с прозренията и размислите си. Бях позабравила тръпката непрекъснато да се оглеждаш в близост за идиоти. Особено в политиката.

Това разяснява във " Facebook: Елена Гунчева.

Но в този момент и това ни чака - всеки ден, всеки час, всяка минута. За страдание това е изборът на българския народ. Хубав, неприятен, това е ситуацията. Дано най-малко да ви харесва избора ви. За мен 2020 година направихме огромна неточност с мирните митинги. И с това проточване на митингите. И яхането им от всякакви двойки и тройки, било то отровни или не.

Просто тогава трябваше Радев или пък хората на площада просто да пресекат улицата. Там, където беше властта. И уплашеният тогава Борисов. Сега е късно. Отново ще го гледаме. И митинги няма да има....защото пък митингите докараха Политическа партия и Маяма и Триото и кой ли още не.

За които народът отсече: негодни. И се върна към остарялата позната неточност, също като бита жена, подвластна прочувствено от насилника си.....

Е, честито! Аз споделих ли ви юни месец какво ще стане!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР