Вече имам официално входиран въпрос към ЕК. В него задавам

...
Вече имам официално входиран въпрос към ЕК. В него задавам
Коментари Харесай

Илхан Кючюк за недопуснатия българин в Сърбия: Вече имам официално входиран въпрос към ЕК

„ Вече имам публично входиран въпрос към Европейска комисия. В него задавам два въпроса. Единият е дали Европейска комисия е осведомена с този случай. Вторият е дали е осведомена с възможното битие на „ черни описи “ за неразрешени книги “.

Това сподели в „ Тази заран “ на Би Ти Ви евродепутатът от Движение за права и свободи Илхан Кючюк по отношение на недопуснатия българин в Сърбия, тъй като пренасял три броя книга, отдадена на сънародниците ни в Западните околности.

По думите му свободата на словото е безусловно право и не трябва да бъде накърнявано. „ Чакам с неспокойствие отговорите н Европейска комисия “, сподели той.

Той разяснява и еврочленството на Северна Македония. По думите му съществува възможност Скопие да бъде отделена от Тирана, в случай че политическия хайлайф в Скопие не откри консолидирани старания.

„ Никой не слага нови условия, само че по-добри условия няма да има. Пътят на еврочленството на Скопие минава през включването на българите в Конституцията на Северна Македония “, безапелационен бе той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР