Вече има издадени много десетки хиляди повиквателни, посочиха от британското

...
Вече има издадени много десетки хиляди повиквателни, посочиха от британското
Коментари Харесай

Великобритания: Мобилизираните руснаци пристигат във военните бази, без опит са

" Вече има издадени доста десетки хиляди повиквателни ", показаха от английското военно министерство и прибавиха, че " в този момент Русия ще се изправи пред административно и логистично предизвикателство да обезпечи образование на войските ".

 

За разлика от множеството западни армии, съветската войска дава в началото образование на ниско равнище на бойците в границите на техните избрани оперативни звена, а не в специфични образователни заведения, допълват от английското разузнаване и означават, че нормално един батальон във всяка съветска бригада остава в гарнизон, в случай че други два батальона се разполагат на мястото на бойните дейности. Русия обаче е разположила доста от тези трети батальони в Украйна, съобщи БНР. 

 

Според Министерството на защитата на Англия доста от мобилизираните съветски бойци не са имали никакъв боен опит от няколко години, като неналичието на военни инструктори и бързината, с която Русия стартира мобилизацията, допускат, че доста от мобилизираните войнски ще бъдат ситуирани на фронтовата линия с минимална съответна подготовка. Тези новосформирани военни елементи евентуално ще пострадат от висок % на " изхабяване ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР