Вече има хора, посетили български села, вследствие на популяризирането на

...
Вече има хора, посетили български села, вследствие на популяризирането на
Коментари Харесай

Андрей Новаков представи интернет платформата Selovoditel в Габрово и Севлиево

Вече има хора, посетили български села, в резултат на популяризирането на платформата Selovoditel. Това осведоми евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков по време на представянето на авторската си интернет платформа Selovoditel в Габрово и Севлиево.

„ Идеята за Selovoditel e моя, само че желанието да се възроди българското село е на доста родолюбиви българи. Платформата не е решение на всички проблеми в селата, само че е крачка за тяхното разпространение и възобновление “, добави още Андрей Новаков, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Той разясни, че платформата се оказва потребна и за хора, които търсят пустеещи земи, с цел да развиват био земеделие, както и за хора от IT - бранша, които работят отдалечено и желаят да живеят на безшумно място с чист въздух.

„ Подходяща е и за туристи, даже за компании, които имат предпочитание да разположат цехове за произвеждане в дребните обитаеми места “, означи евродепутатът.

„ Дълго време българите търсихме аргументите за положението на нашите села в разнообразни институции. Аз мисля, че възраждането им зависи от всички нас “, сподели още Андрей Новаков.

От Габровска област в онлайн платформата към този момент са качени над 20 села.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР