Вече гледаме третия сезон на Ергенът, но този, който още

...
Вече гледаме третия сезон на Ергенът, но този, който още
Коментари Харесай

Фенове към Валерия Георгиева: Горчиво!

Вече гледаме третия сезон на „ Ергенът ”, само че този, който още вълнува почитателите на сантименталното предаване, е вторият, в който Валерия Георгиева съумя да получи освен пръстена, само че и любовта на Евгени Генчев…

И въпреки доста хора да се колебая, че сред защитничката на животните и пианиста има нещо, то има и такива, които към момента имат вяра в „ приказки ”, и в това, че любовта сред Евгени и Валерия съществува, видя kliuki.ws.

Двойка или не, Генчев и Георгиева към момента будят интереса на хората. Това излиза наяве и от следващото стори на защитничката на животните, която сама се похвали с любовта на „ почитателите си ”.

Валерия за следващ път се появи в сватбена рокля, само че за жалост на феновете й, женитба с Евгени към момента няма да има. Феновете на Георгиева обаче са нетърпеливи тя публично да засвидетелства любовта си към пианиста и даже към този момент я „ омъжиха ”.

„ Това, че съм в сватбена рокля малко ви заблуди. Този път не фотографирам женитба. Снимахме за корица на списание, като роклите бяха няколко, една от които булчинска, просто агитката ме хвана тъкмо с нея и бяха супер сладки.

В момента, в който някой извика „ Това е Валерия ”, всички започнаха да викат „ горчиво ” и да пляскат. Бяха доста благи, макар че забавиха фотосесията с час съвсем!

Явно почитателите на тима са и мои почитатели ”, споделя Георгиева перипетиите си, с които се е сблъскала преди футболния мач ЦСКА – Левски през почивните дни.

А почитателите й за следващ път останаха разочаровани, че женитба с Евгени към момента няма да има.

 в1

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР