Вече едва ли има човек, който не е чувал за

...
Вече едва ли има човек, който не е чувал за
Коментари Харесай

Кои са цветята със специална аура

Вече надали има човек, който не е чувал за човешката аура и какво отразява тя. Трябва да се знае също, че освен хората имат аура, такава имат и всички други живи създания.

Затова съществува разбиране растителна аура и тя кореспондира директно с човешката.

Човек, който живее в наслада, преобразява и света към себе си. Той е обичан освен от хората, само че и от своите растения и те му го демонстрират като порастват и цъфтят буйно в градината или на прозореца в жилището.

Обратно, мислещите като консуматори не могат да отгледат добра годишна продукция цветя, тъй като културните растения са доста по-чувствителни от доста хора, те са живи и нежни същества, които страдат от грубите и с тежка аура хора.

Живеещите в естествения естествен темп цветя могат да оказват помощ на своя собственик, незабелязано дарявайки го с позитивните си черти от своята аура, по тази причина е добре пристигнала информацията за тези им качества.

Запознайте се с тайната на аурата на растенията.

 Кои са цветята със специфична аура

Не единствено в градината, само че и в дребния апартамент може да се сътвори зелен ъгъл, който да контролира силата на дома, да я хармонизира, концентрирайки енергийни потоци по метод, подобряващ здравето и благосъстоянието на живеещите в дома.

Късчето жива природа е методът за реализиране на задачите с помощ от силата на Вселената.

- За възобновяване на изгубена физическа мощ е добре да се засади целина, орлови нокти, невен, роза или мащерка. Те могат да се отглеждат както в градината, по този начин и в саксии на перваза или на балкона;

- За възобновяване на любовта в дома е уместно развъждането на иглика, мента, трицветна теменужка, жасмин и коча билка;

- При парични проблеми ще помогне развъждането на японска камелия, детелина, копър, босилек;

- Чесън или семена от ким ще държат крадците надалеч от дома;

- Щастието у дома ще се притегли и задържи, в случай че в дома се отглеждат зюмбюли, лавандула или риган;

 Кои са цветята със специфична аура

- Ако шансът е напуснал фамилията, хортензията ще употребява опциите на своята аура, с цел да го върне. Аурата на миртата има същата мощ.

Може да се сътвори и композиция от цветя за създаване на магическа отбрана, както и основаване на разпоредба за ритуали, подкрепени по подобаващ метод от аурата на растенията.

Вижте още:

- Магията на цветята;

- Символика на цветята в градината

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР