Вече е ясно как се казва третото дете на принц

...
Вече е ясно как се казва третото дете на принц
Коментари Харесай

Разкриха името на третото дете на Уилям и Кейт

Вече е ясно по какъв начин се споделя третото дете на принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Кейт. Новороденото се споделя Луи Артър Чарлз, оповестиха от Двореца Кенсингтън.

В известието се споделя още, че то тежи 3,827 кг.: "Херцогът и херцогинята на Кеймбридж на драго сърце оповестяват, че името на техния наследник е Луи Артър Чарлз. Бебето ще бъде известно като Негово кралско великолепие принц Луи от Кеймбридж. "

Името на дребното е оповестено на третия ден от раждането му, за разлика от неговите брат и сестра – принц Джордж и принцеса Шарлот, чиито имена бяха обявени два дни след появяването им на бял свят през 2013 и 2015 година

Такова закъснение има пояснение: дядото на бебето, принц Чарлз, още не се бе срещал с него, защото се намирал във Франция.

Уилям и Кейт са изчакали момента, когато ще срещнат новия член на кралското семейство с него и по-късно да разгласят името му, написа OK Magazine.

Принц Чарлз е последният непосредствен родственик, който още не бе видял дребното. Родителите на Кейт – сем. Мидълтън съумели да навестят новия правоприемник в двореца ден след раждането.

На посетители пристигнали даже сестрата на Кейт - Пипа, която също чака първо дете от брачна половинка си Джеймс Матюс.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР