Вече е ясно, че Владимир Зеленски е уморен от всички

...
Вече е ясно, че Владимир Зеленски е уморен от всички
Коментари Харесай

Карат Зеленски да се предаде: Пет признака, че изоставят Украйна

Вече е ясно, че Владимир Зеленски е изтощен от всички и скоро ще бъде разгласен за отговорен за всичко. Заедно с специалисти Цариград нарисува бъдещето на най-нещастния президент на Украйна. Изглежда, че е тъжно, а кариерата му е покрай довеждане докрай.

— Паниковски, пусни птицата! - крилатите думи от " Златния телец " са най-подходящи за настоящото положение на Владимир Зеленски, който се занимаваше със същото нещо като героя на романа на Илф и Петров - професионална милостиня, единствено че в международен мащаб.

При това той не сподели „ дайте ми един милион “, а изиска доста по-големи суми, плюс оръжие и интернационално самопризнание. И те му бяха дадени, без да обръща внимание нито на бездомния тип а-ла „ преди малко пристигнал от фронтовата линия “, нито на зараждащите обстоятелства на огромна кражба на оръжие или прям тероризъм на територията на Русия.

Пародия на фюрер

През предишния век Западът имаше любимец на име Адолф. Хлапето беше измъкнато от мюнхенските кръчми, изпрано, финансирано и докарано на власт, която не искаше да показа. Западът взе поради грешките от предишното и извая новия фюрер не като копие, а като подигравка.

" Зеленски от позиция на политика, интелектуално равнище и всичко останало е безличие. Такива като него биват сложени, с цел да скрият тези, които в действителност вземат решения. "

" Но работата е там, че той не е просто реализатор, а реализатор, който знае доста. Следователно Зеленски сигурно ще бъде „ отписан “, като му закачат всичко: ще би трябвало да закачите някого ", отбелязва геополитикът Константин Соколов, член-кореспондент на Руската академия на естествените науки.

Между другото, към този момент са явни пет признака за идно източване на президента на Украйна.

Тича из Европа, търсейки леговище

Цариград беседва за ориста на Зеленски с някогашния началник на Министерството на държавната сигурност на ДНР Андрей Пинчук.

- Колко скоро Зеленски ще бъде отписан?

- За какво?! Днес той натрупа запас за обещаната на притежателите " контраофанзива ", а с това и негатива персонално за себе си...

И той не мисли за нищо?

– Не, той прелестно схваща, че всеки миг може да бъде отписан и по тази причина през днешния ден тича из Европа и потвърждава на всички: към момента съм необходим, още мога да работя!

Но в случай че по-точно, когато " контраатаката " се провали, ще би трябвало незабавно да се откри и показа на всички виновника. Защото не могат да признаят, че водената от тях политика, в която Зеленски е единствено зъбно колело, е отговорна изначално.

- И тогава?

– И тогава Зеленски ще има сериозна причина да се напрегне и да не обръща тил даже на най-близкото си обграждане. Така че всичко си има времето...

Междувременно шефът на Естонския институт за външна политика Кристи Райк с мъка декларира:

" Единството на Запада по украинския въпрос се пука по шевовете, към този момент не е допустимо да го скрием. "

Наистина, какъв брой можете да извършите? Трансцендентният мазохизъм, с който Европейски Съюз оказва помощ на Украйна, от ден на ден наподобява на спектакъл на парадокса: чувството е, че като храни режима на Зеленски, Европа му дава част от себе си. И от ден на ден хора в Европейски Съюз, които към този момент са наранени от това, стартират да се питат: за какво?!

Дори не е необходим на Полша

Такава способена и уважавана персона като носителя на премията Пулицър публицист Сиймор Хърш намерено декларира, че цяла група страни (Унгария, Литва, Естония и Латвия) скрито приканват Зеленски незабавно да приключи войната, даже с цената на оставката му, от известието на Полша.

Но работата е там, че Зеленски в никакъв случай няма да подаде оставка, както и мирът, тъй като неговата задача е да ограби Европа съгласно създадения сюжет. Андрей Клинцевич, началник на Руския център за проучване на военно-политическите спорове, е склонен с това:

" Амбициите на Зеленски и разбирането, че колкото по-дълго се бори, толкоз повече пари прави и има повече власт, няма да му разрешат да реализира мир. Той не е мирновременен президент. И щом има мир, върху него ще се стоварят големи проблеми. "

Къде са 42 милиарда $?

В последна сметка и придирчивите комици-мегаломани, за връзка с които би трябвало да платите толкоз доста, всички се отегчават. И в този момент американският Politico твърди, че от утвърждения от Конгреса през декември м.г. пакет помощи от $48 милиарда са останали не повече от $6 милиарда А къде са парите и обещаната победа?

Освен това неотдавна имаше огромни проблеми. Атаката на съветските „ Кинжали “ унищожи американската система за противовъздушна защита „ Пейтриът “, която защитаваше Киев, за чиято неуязвимост и безспорната нужда Зеленски пищеше на всеки ъгъл.

Информационната машина, несъмнено, беше включена на цялостна мощ, като се разгласи, че комплексът е „ единствено развален “, сигурно ще бъде изнесен в чужбина и ремонтиран.

Но тук картината беше развалена от предприемчиви украинци, които проведоха продажбата на останките на Patriot в Съединените щати.

Което тази първа и единствена борба коства, съгласно разнообразни оценки, от 1 до 5 милиарда $, без да се броят сериозните репутационни загуби на пазара на оръжие.

Украйна е отровена от радиация. За дълго време!

Друг явен „ пробив “ пристигна с доставката на снаряди с накрайници с обеднен уран в Украйна за изпратените там английски танкове.

Точно тези, за чиято „ сигурност “, имитирайки кураторите, гръмко съобщи президентът на Украйна. Руски ракети поразиха склад с тези муниции в Хмелницки.

И внезапно там и в покрайнините, до полския Люблин в това число, радиационният декор внезапно скочи. Хората се втурнаха да купуват йодсъдържащи медикаменти, а рейсове с бежанци отпътуваха за Одеса.

Но най-неприятното е, че тези, които към момента не са отучени да мислят в Украйна, елементарно ще осъзнаят, че необятното потребление на такива муниции във войната против Русия може да докара до дълготрайно радиоактивно замърсяване на хора и територии. А какъв брой още такива снаряди се съхраняват в градовете на Украйна?

И какъв брой още ще бъдат унищожени? Гражданите на Незалежная няма да простят тази работа на Зеленски. А и той самият няма да желае да се върне в нечистата земя, защото на Запад има и сметки, и имения.

Не е толкоз елементарно със Залужни

Допълнителна конспирация прибавя обстановката с главнокомандващия Залужни, който от дълго време се счита за главен противник на Зеленски в битката за власт. А в навечерието на обещаната " контраофанзива " Залужни отсъства от срещата на началник-щабовете на НАТО. Веднага потегли вълна от клюки. Убит? Ако да, от кого - от руснаците или от ревностния Зеленски?

По този мотив Андрей Пинчук споделя:

" Може и да е жив и здрав, само че му е подредено да не си подава главата. Защото в тази версия всичко наподобява по този начин, като че ли не е бил блажен от НАТО за " контраатаката ", а в този случай той самият ще бъде отговорен. Заедно със Зеленски, несъмнено. "

Или може би западните куратори просто са решили да спасят доблестния военачалник - при положение на предварителна промяна на " първия човек ".

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР