Вече е официално! Антъни Джошуа и Олександър Усик ще се

...
Вече е официално! Антъни Джошуа и Олександър Усик ще се
Коментари Харесай

Официално: Джошуа - Усик на стадиона на "Тотнъм" през септември

Вече е публично! Антъни Джошуа и Олександър Усик ще се боксират на 25 септември на " Тотнъм Хотспър Стейдиъм " в Лондон. Щабовете на двамата оповестиха, че са подписали контракт. Мачът стана вероятен, откакто Арбитражният съд в Съединени американски щати подреди Тайсън Фюри да се бие за трети път с Дионтей Уайлдър.

През лятото трябваше да се организира конфликт сред английските звезди Фюри и Джошуа, който да дефинира първия безспорен международен първенец в бокса от началото на века. В последна сметка Усик, формален кандидат за пояса на Световната боксова организация (WBO), получава опция да бие за купата.

За украинеца това ще бъде трети мач при най-тежките, като досега той има две победи. Усик беше безспорен първенец в полутежката категория. Джошуа държи още два пояса - на Световната боксова асоциация (WBA) и на Международната боксова федерация (IBF).

За Ей Джей мачът ще бъде под №24 във Англия. Той ще се боксира на стадион за пети път след дуели на митичния лондонски " Уембли " и " Принсипалити Стейдиъм " в уелската столица Кардиф.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР