Вече е нещо нормално през няколко месеца да излиза слух,

...
Вече е нещо нормално през няколко месеца да излиза слух,
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо може би най-сетне е гадже с жена близка до възрастта му

Вече е нещо обикновено през няколко месеца да излиза слух, че Леонардо ди Каприо има ново гадже. Този път обаче ситуацията е друго. Ако ди Каприо и Ирина Шейк се срещат, както допускат слуховете за връзката им, съветският супермодел ще се окаже най-възрастната жена, с която Лео е излизал в миналото. Шейк към момента е малко по-млада от него, само че не задоволително, с цел да бъде проблем - добра смяна за 48-годишният артист от " Титаник " и " Вълкът от Уолстрийт ", за който до последно се спекулираше, че излиза с тийнейджърка.

Ди Каприо и Шейк са видяни да танцуват дружно през нощта на 16 април по време на осъществяване на Франк Оушън на музикалния фестивал Coachella.

 Леонардо ди Каприо и Ирина Шейк - гаджета, coachella 2023

Разбира се, още няма публично изказване от нито един от двамата. Това въпреки всичко разгорещи спор, че Лео пробва да се среща с по-възрастни дами в светлината на слуховете към връзката му с.

Преди нея артистът е свързван с модела Джиджи Хадид (27) и телевизионната водеща Мая Джама (28).

Irina shayk’s look for coachella. love it
— sam (@pinkmochhi)
Междувременно Ирина Шейк, родена като Ирина Валериевна Шайхлисламова, е на 37 години и би се обрисувала като най-възрастната жена, с която е известно, че Лео се среща.

Смята се, че стилът на Шейк пасва идеално на профила на Лео - млада, модел, световна персона и доста привлекателна по общоприетите правила.

Тепърва следва да забележим дали артистът ще разбие инфографиката, която излезе през есента на предходната година в Reddit. Изчисленията в нея демонстрираха, че ди Каприо не е имал другарка на повече от 25 навършени години.



Въоражете се с самообладание, тъй като Лео е остаряло куче с холивудските клюки и евентуално знае по какъв начин оптимално дълго да задържи някои неща в загадка.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР