Вече е категорично ясно, че издирваният Росен Ангелов е убиецът

...
Вече е категорично ясно, че издирваният Росен Ангелов е убиецът
Коментари Харесай

След ДНК тест: Категорично Росен Ангелов е убиецът от Нови Искър

Вече е изрично ясно, че търсеният Росен Ангелов е килърът от Нови Искър. Това е потвърдено абсолютно от ДНК разбор, стана ясно от думите на шефа на Националната следствена работа (НслС) Борислав Сарафов. Той посочи и че Ангелов е работил самичък и не е имал съизвършител, съобщи Нова телевизия.

Аутопсиите демонстрират пък, че всяка жертва е убита с няколко изстрела. В главата на всеки е създаден в допълнение и надзорен изстрел, изясни още Сарафов.

Росен Ангелов от дълго време е прочут на полицията и съда. Първоначално се разбра за една негова присъда от 80-те години. Оказва се обаче, че те са три. Едната е за кражба, втората – за обезчестяване, а третата - за това, че в село Луково е съблякъл дете на 12 години и блудствал с него. За това закононарушение е наказан на осем години затвор. Той обаче не е изтърпял наказването си, тъй като се е укрил. Още през 2009 година е разгласен за общодържавно търсене.

Ангелов е обект на следствие и за кражба и отнемане. Срещу него тече и още едно наказателно произвеждане, което тече сега, което също е за блудничество на разположение под 14-годишна възраст.

По информация на бТВ 56-годишният мъж е съден още търговия с непозната валута, грабеж на персонално имущество и причиняване на тежка злополука. Навръх рождения си ден през 2007 година Росен Ангелов се блъска в трамвай, като тогава е бил водач на такси. Двете транспортни средства са се запалили, а Ангелов е признат в " Пирогов”. Заради злополуката е наказан на пробация и над 4 000 лв. санкция.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР