Вече е факт датата, на която най-луксозният нощен клуб в

...
Вече е факт датата, на която най-луксозният нощен клуб в
Коментари Харесай

Bedroom отваря врати за големите български звезди

Вече е реалност датата, на която най-луксозният нощен клуб в София отваря порти. С охолно празненство, на 13 септември, Bedroom Premium Club ще открие своя нов сезон. В продължение на 3 дни клубът ще предложи на гостите си стратегия на международно равнище.

Зад пулта ще застанат някои от най-хубавите български DJ имена, измежду които – Dimo BG, Vasco C, Gorro, C-Fusion, Stephan Gee. Запазената марка на Bedroom е атрактивната шоу стратегия, в която този път присъединяване ще вземат над 20 актьора, включително и такива от Румъния.

Два радикално противоположни свята ще си дадат среща на една сцена. Това ще се случи поради тематиката на спектаклите - Geisha Games и Indian Soul. Костюмите на Донка Боева и хореографията на Галя Христова са потвърдили през годините, че и в България може да се прави артикул на международно равнище.

Всъщност огромната изненада на този сезон са поредицата бутикови концерти на най-големите родни звезди от естрадата, поп и рок музиката. След като това лято в Bedroom Beach, спектакли изнесоха именитите Васил Найденов и Виктор Калев, традицията ще продължи и в София.

Екипът на Bedroom към този момент е в договаряния с най-емблематичните имена на родната сцена, които да се изявят в клуба. Това ще се случва на тематични BG празненства, на които ще звучат обичани песни на генерации българи.

Това обаче не значи, че Bedroom ще изневери на своя дух да показва най-големите DJ имена от международната хаус сцена, нито на емблематичните R&B празненства, които се трансфораха в негова запазена марка.

Снимка: Иван Ерменков
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР