Вече е доказано - притежаването на домашен любимец наистина ни

...
Вече е доказано - притежаването на домашен любимец наистина ни
Коментари Харесай

За да сте щастливи и успешни, вземете си домашен любимец

Вече е потвърдено - притежаването на домакински любим в действителност ни прави по-щастливи и сполучливи в живота, написа в. "Метро ".
Таблоидът цитира английско изследване, обхванало 1000 пълнолетни жители, притежатели на кучета и котки, и на 1000 души без домашни любимци.
Оказало се, че хората, които се радват на компанията на четириногите, получавали приблизително с 4000 лири по-висок годишен приход. Освен това притежателите на домашни любимци били с по-голяма възможност да са женени, да имат дете, да са приключили висше обучение и да са намерили работа, която да им подхожда.
Притежателите на домашни животни правят два пъти повече физически извършения спрямо останалите. Не инцидентно 90 % от тези хора смятат, че обичаните животинки усъвършенстват здравословното им положение.
Собствениците на кучета и котки е по-вероятно да се включват в благотворителни акции и да осъществят пътешествието на фантазиите си. Животинките карат 60 % от стопаните да се смеят от все сърце и да се усещат по-щастливи в тяхната компания.
Хората, които нямат домашни любимци, са с 60 % по-голям късмет да не са изплатили вноските за дома си и с 46 % по-голяма възможност да са се пенсионирали в ранна възраст.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР