вече е бизнесдама, при това собственичка на онлайн магазин на

...
вече е бизнесдама, при това собственичка на онлайн магазин на
Коментари Харесай

Преслава завъртя бизнес с червила

към този момент е бизнесдама, освен това собственичка на онлайн магазин на течни червила.

Фолкпевицата популяризира пет матови цвята за устни, които продава по 16 лв.. Досега в никакъв случай не е декларира интерес към козметичната промишленост, заета с музиката си. Сега обаче звездата е решила да бъде конкуренция на Гала, която от години постанова своя марка, на бъдещата мама Николета Лозанова  Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През и Моника Валериева, която се опитва с изкуствени мигли.

" Време е да откриеш новото си обичано матово червило – непоклатимо комбиниране от страховит цвят и благоухание ", популяризира новия си бизнес певицата.

Фирмата на е оповестила седалище в софийския квартал " Бояна ", близо до улица " Секвоя ", където живееше в последните си дни Тодор Живков. Това явно е адресът на певицата и нейното семейство.

Фенове на новите червила сигурно ще има поради собственичката, която е и тяхно рекламно лице макар цената. Не е за занемаряване и цената, която е двойно по-евтина от тези на потвърдените марки, написа

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР