Вече две седмици изминаха от смъртта на Ангел Христов, познат

...
Вече две седмици изминаха от смъртта на Ангел Христов, познат
Коментари Харесай

Две седмици след смъртта му Интерпол още търси Ангел от Братя Галеви

Вече две седмици изминаха от гибелта на Ангел Христов, прочут като единия от Братя Галеви, а името му продължава да стои в листата с търсените нарушители с червен бюлетин на Интерпол, сподели репортерска инспекция.
Прочетете още
Според формалния смъртен акт, публикуван от общината в Дупница, Христов е умрял на 3 юни. След като тялото му бе конфискувано от полицията по предписание на прокуратурата, направена бе аутопсия и идентификация. Две дни по-късно тогавашният вътрешен министър Иван Демерджиев разгласи, че изрично е потвърдено, че трупът е на Христов.

В известието за гибел, издадено от доктор в частната болница в Дупница пишело, че е умрял в болничното заведение, а семейството му бе сбъркана. Наложило се документът да бъде върнат за корекция. В листата на Интерпол пък е комплицирано първото име и е записан Ангуел.

Христов умря мистериозно преди две седмици, към момента неразбираемо къде - в дома си в с. Ресилово или в частната болница в Дупница, без изобщо да се разбере авансово, че си е в България. Погребан бе в затворен ковчег на 8 юни, а да го изпратят в последния му земен път дойдоха Златомир Иванов-Баретата, Тоци, Стъклето, Хари, Каплата, Конана, Клеменца и др. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР