ВЕЧЕ "ДАРИХМЕ"!Борисов дари три милиарда лева от нашите пари на

...
ВЕЧЕ "ДАРИХМЕ"!Борисов дари три милиарда лева от нашите пари на
Коментари Харесай

Преди събирахме капачки за кувьози, след Промяната събираме заплати за снаряди

ВЕЧЕ "ДАРИХМЕ "!

Борисов подари три милиарда лв. от нашите пари на Путин за ТУРСКИ ПОТОК. Това е по 1500 лв., или по една междинна заплата от всеки работещ българин.

Не слушам и не виждам държавното управление и Кирил Петков да вършат нещо по сигналите на БОЕЦ за този обир. Омертата е по мощна от всеки път. Вместо това и вместо държавното управление да вземе решение и да подкрепим Украйна с въоръжение желаят от нас да даряваме.

Преди събирахме капачки за кувьози, след Промяната събираме заплати за снаряди.

А къде е страната?

"Държавата сме всички ние ", споделя Кирил Петков. Ами като ние сме страната за какво нашият глас не се чува? Защо би трябвало да вършим работата на управниците ни? Защо Пеевски, Борисов, Гешев, Цацаров и бандата им, които ограбиха милиарди от нас, "от страната " остават недосегаеми? Защо БОЕЦ сме съвсем сами пред Висш съдебен съвет в борбата против мафията и Гешев? Значи, когато би трябвало да даваме - "ние сме страната ", а когато пожелаваме от политиците да извършват обещанията си внезапно се оказва, че желаеме да им счупим страната. Тяхната страна, разбираш ли...

Държава се ръководи с кураж, жертвоготовност и мощ да отстояваш правила и цели. А страна, която е завладяна от мафията изисква още повече храброст и неотстъпчивост от своите управници. Нужни са бойци, а не счетоводители и пишман политици. После ще пристигна времето и на специалистите, на мениджърите и партийците. Война е освен в Украйна, война се води и в България. Мафията разгласи тази война на жителите и тя също коства човешки животи. И с цел да си върнем достолепието, като народ и страна първо би трябвало да спечелим тази война. Иначе без значение кой е на власт, корумпетата, рубладжиите, ченгетата и мутрите ще ни редят живота и ще продължаваме да се давим в кочината им.

Не губете религия. И идните избори няма да са последни. Ще си извървим пътя, ще си изборим борбите и ще се преборим с всичко, значимото е да не се отхвърляме.

Битката продължава.

БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР