Вече четвърти ден цяла България е в извънредно положение заради

...
Вече четвърти ден цяла България е в извънредно положение заради
Коментари Харесай

Скандални ВИДЕА какво се случва в Хисар при извънредното положение

Вече четвърти ден цяла България е в изключително състояние поради разпространяването на ковид. Непосредствено след подхванатите ограничения здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед, в която категорично се уточни кои обекти могат и кои не могат да работят.

Неспазването на тези забрани съществено ядоса и възмути ръководителя на Националния действен щаб генерал-майор професор доктор Венцислав Мутафчийски, който изнесе мощно прочувствена и трогателна тирада .

Оказа се обаче, че към момента има тарикати, които си играят със здравето на хората. И това единствено, с цел да припечелят някой лев.

Читателка на БЛИЦ изпрати сигнал на публицистичната ни поща, я който разкри какво безсрамие се е случило преди дни в град Хисаря.

„ В петък, когато бе оповестено изключителното състояние, малко преди 20:00 часа чиновници на РУ-Хисаря минаха по всички заведения за публично хранене със заповедта на министър Ананиев, която беше подписана и от зам.-кмета на община Хисаря.

Заповедта гласеше да се преустановят всички визити в заведения за публично хранене и така нататък

Пълен СПИСЪК с обектите, които ще работят и които няма да работят

Нареждането на чиновниците на Министерство на вътрешните работи беше „ До 20:00 часа най-късно би трябвало заведенията да са затворени, другояче има парична глоба и затвор “.

Но очевидно в община Хисаря има тарикати, които си мислят, че са над закона и че имат право да си играят с човешките животи “, написа възмутената ни читателка.



„ Един безочлив предприемач си беше разрешил ресторантът му да работи, като вътре имаше най-малко 50 индивида. Става на въпрос за ресторант „ Национал”.

Направих видеоклипове в 20:30 часа по какъв начин заведението е цялостно и продължава да пуска гости. От там следват най-малко 7 сигнала от 4 разнообразни души на 112 “, алармира още възмутената читателка на БЛИЦ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР