Вече четвърти ден няма следа от заподозрения за шесторното убийство

...
Вече четвърти ден няма следа от заподозрения за шесторното убийство
Коментари Харесай

Няма следа от касапина Росен Ангелов! Полицаи, военни и кучета са безпомощни

Вече четвърти ден няма диря от обвинения за шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов.
Според проверяващите той се намира в региона на с. Луково, като за последно е бил във вилата в селото, в която се е самонастанил. Успял е да се измъкне за броени часове от проверяващите. Затова точно край селото са съсредоточени всички сили. Десетки служители на реда и военни търсят Ангелов в гората.

През нощта са работили термокамери, към този момент са пуснати следовите кучета. На мястото има екипи и на "Гранична полиция ". Периодично прелита и хеликоптер в покрайнината.

Росен Ангелов е извънредно добре физически квалифициран, алпинист е, познава местността и не е проблем за него да оцелее дълго време в планината, е мнението на проверяващите.

В региона има 25 000 вили и е допустимо той да се самонастани в някоя сграда.

Росен Ангелов е с три присъди, последната присъда е влезнала в действие през 2009 година и е за блудничество в малолетна. Оттогава той е бил разгласен за търсене и 8 година не е бил открит.

Има подадени 3-4 сигнала във всички тези години, които са проверявани от съответните структури на Министерство на вътрешните работи, само че те са били без резултат, сподели пред bTV ръководителят на ПГ на ГЕРБ и някогашен вътрешен министър Цветан Цветанов.

"Около 1100 са тези, които имат присъди, към 600 са тези, които са оповестени за задържане под стража. Във всички тези случаи се разчита на информацията, която постъпва, на дейната роля, която имат всички представители на локалната власт в отдалечените обитаеми места, и на районните инспектори ", сподели Цветанов.

За Росен Ангелов те са били безуспешни, тъй като информацията не е била доказана, добави той.

Към сегашния миг проверяващите са безапелационни, че той е причинителят на шестте убийства на база експертизите и всички събрани материални доказателства.

 
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР